NEK U LONDONU OPET BUDE MUK: Zvezda večeras (21.00) gostuje Totenhemu
Foto: Starsport

SPEKTAKL

NEK U LONDONU OPET BUDE MUK: Zvezda večeras (21.00) gostuje Totenhemu

Fudbal -

Samo jako: Srpski prvak bez bele zastavice ulazi u okršaj s ranjenim „pevcima“, a pošto se meč igra u glavnom gradu Engleske, mnogi su se setili Arsenala i gola Duleta Savića

Ne igraju Arsenal i Zvezda, al’ svi kažu - „Nek u Londonu opet bude muk“. Upravo je to želja zvezdaške javnosti pred meč s Totenhemom u trećem kolu Lige šampiona.

- Dule Savić je utišao navijače Arsenala, Milan Pavkov će utišati navijače Totenhema - jasna je poruka na društvenim mrežama. Crveno-beli su sinoć odradili prvi i poslednji trening na velelepnoj Totenhem areni, a sudeći po atmosferi u Zvezdi, niko ne pomišlja na predaju.

foto: FK Crvena Zvezda

- Naravno da nećemo izaći s belom zastavicom. Naprotiv, daćemo sve od sebe da priredimo iznenađenje. Totenhem jeste u rezultatskoj krizi, ali je ipak favorit na ovom meču. Međutim, i mi smo pokazali da nismo slučajni prolaznici kroz Ligu šampiona, već da umemo i da pobedimo - jasan je srpski reprezentativac Marko Gobeljić.

Zvezda je u prošlom kolu pobedila Olimpijakos, pa zašto ne bi i Totenhem.

- Sigurno nismo došli u London da bismo izgubili. Mi u ovom meču i nemamo šta da izgubimo. Totenhem je favorit, tako da će svaki rezultat osim poraza biti uspeh za nas. Nećemo odustati od tog cilja - istakao je Marko Vulić, strelac gola protiv Olimpijakosa.

Vladan Milojević sinoć je stavio tačku na startnih 11 igrača, a na golu će bez sumnje stajati Milan Borjan.

- Spremni smo za novi izazov. Totenhem je ozbiljna ekipa, ali nema straha. Prethodnih dana smo analizirali njihovu igru, pa ako budemo odigrali onako kako znamo, možemo očekivati uspeh usred Londona - rekao je Borjan.

Moraće bez njih

MARKO MARIN: ŠTETA ŠTO NEĆEMO IMATI PODRŠKU DELIJA

foto: Profimedia

Crvena zvezda u Engleskoj neće imati podršku Delija, u skladu s kaznom UEFA.

- Šteta što ćemo biti lišeni podrške naših navijača, ali znamo da su oni uz nas i kad nisu tu. Zato ćemo dati sve od sebe da ih obradujemo kraj TV ekrana i tako u sjajnoj atmosferi dočekamo narednog rivala na Marakani - rekao je između ostalog kapiten Marko Marin.

Legenda Zvezde i Totenhema

JEDAN JE BUNJA!

Jedan fudbaler zadužio je mnogo i Crvenu zvezdu i Totenhem. Legendarni Goran Bunjevčević, koji nas je prerano napustio 28. juna 2018. godine, s velikim uspehom nosio je dres oba kluba.

Bio je kapiten crveno-belih odigravši 169 utakmica i davši 19 golova. U Totenhem je došao na izričit zahtev tadašnjeg trenera i legende Glena Hodla. Pet godina je bio član „mamuza“, ali česte povrede odvajale su ga od terena.

Zvezda će u Londonu probati da iskoristi loš momenat Totenhema i napravi senzaciju protiv finaliste Lige šampiona. Meč počinje u 21.00, kvota na keca je 1,28, na duplu šansu X2 3,65, a na to da će na poluvremenu biti nerešeno (1PP X) 2,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Totenhem - Zvezda.

Kurir.rs/Goran Anđelković Foto: Starsport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track