ZVEZDIN PROTIVNIK U KANALU: Totenhem krš vredan milijardu evra!
Foto: EPA/Andy Rain

Propast

ZVEZDIN PROTIVNIK U KANALU: Totenhem krš vredan milijardu evra!

Fudbal -

Kanta: Ekipa iz Londona ima samo dve pobede u poslednjih deset utakmica uz čak 21 primljeni gol

Totenhem ima igrače koji vrede nestvarnih 990 miliona evra! Takav tim primio je sedam golova na domaćem terenu od Bajerna, ispao od trećeligaša u kupu, ponižen od Brajtona, Njukasla, Lestera... Velika kriza drma „pevce“, i to baš pred dolazak Crvene zvezde.

Da je sudija pokazao na očigledan jedanaestarac za Votford, teško da bi Totenhem uspeo da dođe i do boda.

Ovako, „pevci“ su uspeli da odigraju 1:1 protiv fenjeraša u Premijer ligi. Taj rezultat samo je potvrda velike krize u kojoj se nalazi tim Maurisija Poketina. U poslednjih deset utakmica Totenhem je ostvario samo dve pobede! Neverovatno...

foto: Kurir

Šta protiv takvog tima može da očekuje Crvene zvezda? Svakako da će i „pevcima“ morati da krene, ali nadamo se da se to neće desiti baš protiv prvaka Srbije. Možda bi upravo primer igre Votforda mogao da posluži crveno-belima na sutrašnjem meču.

Gosti su prepustili inicijativu rivalu i iz kontranapada napravili Totenhemu mnogo problema. Istorijska šansa je pred Zvezdom, bolji momenat za duel sa finalistom LŠ nisu mogli da imaju.

Kvota da će Zvezda na proleće nastaviti takmičenje u Ligi Evrope, dakle osvojiti treće mesto u grupi trenutno je 2,10, dok je kvota da će biti među prve dve ekipe i nastaviti u Ligi šampiona - okruglo 10! Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za učešće Zvezde u Ligi šampiona.

Kurir.rs/ Miloš Bjelinić Foto: EPA/Andy Rain

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track