DEGENEK POSLE DEBAKLA U LONDONU: Ne treba da budemo utučeni, tek smo na pola puta
Foto: EPA/WILL OLIVER

LOŠ POČETAK ODREDIO TOK MEČA

DEGENEK POSLE DEBAKLA U LONDONU: Ne treba da budemo utučeni, tek smo na pola puta

Fudbal -

Fudbaler Crvene zvezde Miloš Degenek rekao je posle večerašnjeg ubedljivog poraza od Totenhema uz Ligi šampiona da igrači ne bi trebalo da budu utučeni i da se vidi veći kvalitet londonskog tima.

"Ovakav rezultat ne bi trebalo da nas utuče. U Beogradu ne bi trebalo ničega da se plašimo, biće drugačija utakmica. Iz ovoga treba da izadjemo sa uzdignutom glavom, jer je ovo dobro iskustvo", rekao je Degenek za televiziju Arena sport.

Zvezda je večeras u Londonu izgubila od Totenhema sa 5:0 u trećem kolu Grupe B Lige šampiona.

"Nikako nam nije išlo na ruku što smo u prvih 15 minuta gubili sa 2:0, to nam nikako nije trebalo. Oni su sve realizovali... Mislim da smo u par situacija dobro igrali, imali šuteve, akcije, ali ti šutevi u okvir gola nisu doneli nijedan gol", kazao je Degenek.

On je istakao da bi ekipa u revanšu za dve nedelje u Beogradu trebalo da iskoristi prednost "velike podrške navijača".

"Nekako je delovalo da su večeras fizički spremniji, razvijeniji... Oni svake nedelje igraju jake utakmice u Premijer ligi, a i nama bi to odgovaralo da svake nedelje igramo protiv Partizana, Vojvodine, Radničkog... U revanšu bi trebalo da iskoristimo navijače, naš teren. Tek smo na pola puta, tek su tri kola prošla. Videli smo večeras gde smo i šta nam fali", kazao je Degenek.

(Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track