izjave posle meča!

FUDBALERI PARTIZANA JEDNOGLASNI POSLE PORAZA: Bili smo bolji od Mančestera, oštećeni smo za čist penal! (KURIR TV)

Fudbal -

Golman fudbalskog kluba Partizan Vladimir Stojković ocenio je da je njegova ekipa bila bolja od Mančester junajteda uprkos današnjem porazu od tima iz Engleske.

"Bili na nivou, bili smo bolji od Mančester junajteda i trebalo je da pobedimo. Ako nastavimo ovako, nema zime. Dominirali smo, gol nije hteo. Branili su par zicera. Nekad ćete pobediti u fudbalu iz jednog šuta, nadam se da će se to i nama dogoditi", rekao je Stojković posle utakmice u Beogradu.

Partizan je izgubio od Junajteda sa 1:0, golom Antonija Marsijala iz penala, u trećem kolu Grupe L Lige Evropa.

"Videli ste koliko smo imali šansi, koliko smo ih pritiskali. Navijači su uživali, što je najbitnije, aplaudirali. To je dokaz da smo bili bolji i nadam se da ćemo im vratiti za dve nedelje", kazao je Stojković.

Zoran Tošić je naveo da nije sramota izgubiti od Mančester junajteda.

"Nažalost nismo uspeli. Pokušali smo da igramo napadački, pogotovo u drugom poluvremenu. Protiv ozbiljnog rivala smo, ako ništa drugo, bili na nivou veći deo utakmice. Nedostajao je jedan gol da bi se utakmica pozitivno završi. Nije sramota izgubiti od ovakvog tima kada se da maksimum", rekao je Tošić.

Dodao je da u Engleskoj očekuje drugačiju utakmicu.

"Tamo će biti sigurno drugačije. Mančester je favorit jer na svom stadionu igra bolje. Zreliji smo za novo iskustvo, znamo šta nas očekuje. Videli smo da možemo da igramo, ova utakmica će nam pomoći za revanš", kazao je Zoran Tošić.

Njegov saigrač Nemanja Miletić je rekao da Partizan nema za čim da žali, osim za pozitivnim rezultatom.

"Pokazali smo da možemo da se nosimo sa Mančesterom, tako velikom ekipom. Glave gore, nemamo za čim da žalimo. Igrali smo dobro. Možda ostaje žal što nismo ostvarili pozitivan rezultat. Idemo u Englesku da igramo, pa šta bude", rekao je Miletić.

On je istakao da nije siguran da je bio penal za Junajted, a da je Partizan kasnije oštećen.

"Velika je žal što nismo imali pozitivan rezultat. Taj penal je odlučio. Nisam siguran da li je bio, ne mogu da kažem. Mogu da kažem da su za samo taj jedan gol bili bolji. Iskreno mislim, siguran sam da je njihov fudbaler igrao rukom. Ali, eto. Sudija to nije video, nije bio siguran da li da svira penal. Mislim da smo oštećeni", kazao je Miletić.

Partizan ima četiri boda, jedan manje od AZ Alkmara, a tri od Junajteda, dok je Astana ubedljivo poslednja bez boda.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track