OVE REČI SOLSKERA ODUŠEVIĆE SVAKOG GROBARA: Atmosfera na tribinama je bila NEVEROVATNA, svaki navijač treba da bude ponosan!
Foto: PrintScreen

KONFERENCIJA

OVE REČI SOLSKERA ODUŠEVIĆE SVAKOG GROBARA: Atmosfera na tribinama je bila NEVEROVATNA, svaki navijač treba da bude ponosan!

Fudbal -

Trener fudbalera Mančester junajteda Ole Gunar Solskera rekao je da navijači Partizana treba da budu ponosni na svoju ekipu, uprkos porazu od engleskog kluba.

"Ne znam koliko je pitanje sreće, ali morali smo dobro da se branimo, posebno u drugom poluvremenu kada su nas pritisli, kada su hrabro napadali i kada su igrali prilično dobro. Atmosfera je bila fantastična. Publika na tribinama je bila neverovatna. Treba da budu ponosni na igrače kako su igrali, a i tim na navijače", rekao je Solsker novinarima posle utakmice u Beogradu.

Mančester junajted je pobedio Partizan u Beogradu sa 1:0, u trećem kolu Grupe L Lige Evropa.

"Branili smo se dobro, posebno u šesnaestercu. Trebalo da bolje branimo napred, tu su uspeli da nas pritisnu i malo potisnu nazad, ali sam veoma ponosan na momke, uzeli smo nova tri boda i nismo primili gol. Srećan sam zbog pobede, što smo pobedili u gostima i to je nešto na čemu treba da nastavimo da radimo", kazao je Solsker.

Kurir sport / Breta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track