ĐAVO NOSI PIŠTALJKU: Ovo su sve sporne situacije zbog kojih su Grobari besni na sudiju Estradu! (KURIR TV)
Foto: Starsport

poludeli!

ĐAVO NOSI PIŠTALJKU: Ovo su sve sporne situacije zbog kojih su Grobari besni na sudiju Estradu! (KURIR TV)

Fudbal -

Fudbaleri Partizana izgubili su večeras na stadionu u Humskoj 1:0 od Mančester Junajteda u trećem kolu Lige Evrope.

Gosti iz Mančestera do prednosti su došli u 43. minutu, kada je Entoni Marsijal realizovao penal, koji je skrivio Nemanja Miletić, fauliravši Brendona Vilijamsa u kaznenom prostoru.

Ovo je bila samo jedna od spornih situacija koji je glavni arbitar meča iz Španije Havier Estrada rešio u korist tima iz Mančestera. Kasnije se ispostavilo da je upravo ova odluka rešila pitanje pobednika meča.

Glavni arbitar ovog duela je pitanje pobednika mogao da reši i sredinom drugog poluvremena kada je, ponovo, dve sumnjive situacije rešio u korist gostiju.

Najpre u 66. minutu meča kada nije dosudio čist penal za Partizan. Naime, Natho je poslao loptu u kazneni prostor, ona je pogodila jednog igrača Junajteda u ruku, a sudija Fernandez je pokazao da se igra nastavi. Zatim je zbog protesta pokazao žuti karton Izraelcu.

Da to ne bude sve, samo minut kasnije, dogodilo se nešto još očiglednije i još neverovatnije.

Miletić je šutirao glavom, Vilijams je igrao rukom, a Španac ponovo nije pokazao na belu tačku! Pa je i Miletić dobio žuti karton zbog protesta.

Ali, ni to nije bilo sve od Estrade. Arbitar iz Španije je meč produžio samo tri minuta, iako su na obe strane izvršene sve tri izmene, a bilo je i više sumnjivih situacija koje su uticale na tok meča. A, '' najbolje'' od svega je činjenica da ni tih 3 minuta nije dočekao veće je put u svlačionicu pokazao dosta ranije.

Sve ove ''greške'' veoma su uticale na Grobare koji su zvižducima i uvredama isrpatili glavne arbitre ovog duela.

Iz svega viđenog i priloženog, reklo bi se zasluženo!?

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track