OVO JE PARTIZAN ZA PONOS Sadik posle meča sa Junajtedom: Ostaje žal za propuštenim šansama (FOTO)
Foto: Starsport©

LIGA ŠAMPIONA

OVO JE PARTIZAN ZA PONOS Sadik posle meča sa Junajtedom: Ostaje žal za propuštenim šansama (FOTO)

Fudbal -

Fudbaler Partizna Umar Sadik, posle minimalnog poraza od Mančester Junajteda u Ligi Evrope, rekao je da je ponosan na svoje saigače i navijače zbog svega prikazanog u sinoćnjem meču.

"Crveni đavoli" golom Entonija Marsijala sa penala odneli su tri boda iz Humske, iako su crno-beli imali nekoliko prilika da postignu gol, posebno u drugom poluvremenu.

"Prvo što moram da kažem jeste da sam ponosan na svoje saigrače, stručni štab, publiku i sve koji su sinoć doprineli da se Partizan pokaže u Evropi u najboljem svetlu.

Mislim da smo odigrali odličnu utakmicu, posebno posle 20 minuta, kada se lopta samo pokrenula i igra otvorila", rekao je Sadik za klupski sajt.

foto: Nemanja Nikolić

Nigerijski napadač istakao je da je početak meča obeležilo odmeravanje snaga sa rivalom.

"Ostaje veliki žal za šansama koje smo propustili i što nismo barem odigrali remi, jer mislim da smo to, ne samo zaslužili već i mnogo više. Iako se samo bodovi računaju nama je ipak satisfakcija, ne samo to što su svi videli kako smo odigrali, već što smo dobili ovacije publike posle utakmice. Ovo je Partizan koji je ponos i koji može još više".

foto: Nemanja Nikolić

On je pohvalio i pristalice crno-belih, koje su sinoć ispunile tribine stadiona i napravile odličnu atmosferu.

"Zahvaljujem se i navijačima Partizana, koji su još jednom bez incidenata poslali poruku zdravog sporta i fer pleja u svet. Znamo da su inostrani mediji pisali da su mogući incidenti i na rasnoj osnovi, ali mi smo još jednom dokazali zašto je Partizan veliki klub. Idemo dalje i ponosno koračamo. Pred nama je težak put u ligi i sada se okrećemo tome", zaključio je Sadik.

kurir.rs / Tanjug

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track