SRBIN PRVI STRELAC ENGLESKE DRUGE LIGE: Mitrović zreo za premijer ligu!
Foto: Profimedia

Het-trik

SRBIN PRVI STRELAC ENGLESKE DRUGE LIGE: Mitrović zreo za premijer ligu!

Fudbal -

Nezaustavljiv Sa tri gola na nedavnom meču protiv Lutona naš napadač se osamio na čelu golgetera Čempionšipa. Navijači Fulama na svakom meču skandiraju njegovo ime

Kakav početak sezone za Aleksandra Mitrovića - 17 utakmica, 17 golova! Impresivno! Srpski as blistao je u dresu reprezentacije, a ništa manje ne pruža ni za Fulam.

Luton je pre tri dana na svojoj koži osetio golgetersku glad sjajnog napadača. Mitar je goste isprašio sa tri komada. A posebna je priča Aleksandarov treći pogodak na meču. Tada je jedan igrač Lutona krenuo da interveniše nogom na loptu, a srpski napadač je bio brži i glavom je došao pre do lopte! Neko nogom, neko glavom.

- Da li je neko video u kakvom je stanju noga onog igrača Lutona - glasio je samo jedan u nizu komentara potpuno oduševljenih navijača kluba iz Londona.

Radnik - C. zvezda Posle Londona Zvezda danas (15.30) ide u Surdulicu, a s domaćinom Radnikom obično izlazi na kraj bez većih problema. Kvota na dvojku je 1,17, a na pobedu Zvezde bez primljenog gola (Sigurna pobeda) 1,88. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Radnik - Zvezda.

Trener Fulama nije krio oduševljenje učinkom najboljeg igrača, ali njemu je to sve normalno.

- Nama ovo nije iznenađenje, jer znam kakav kvalitet imamo u Mitroviću - jasan je Skot Parker.

Uz dodatak da veliku pomoć prilikom golova ima od saigrača, menadžer Fulama je poentirao:

- Ako primi loptu na pravom mestu, od deset puta, devet puta će postići gol.

Sa 11 golova u dosadašnjem delu Čempionšipa, Mitrović je ubedljivo prvi strelac lige. Njegov Fulam trenutno je na sedmoj poziciji sa 22 boda iz 13 mečeva.

foto: Profimedia

- Postavlja se pitanje kako Mitrogol ne igra u nekom jačem klubu - komentar je u britanskim medijima.

Pa stvarno, Mitre, zreo si za elitu!

LISTA STRELACA ČEMPIONŠIPA

1. Aleksandar Mitrović (Fulam)11 golova 2. Oli Votkins (Brentford)8 golova 3. Danijel Džonson (Preston)7 golova 4. Nahi Vels (KPR)7 golova 5. Džordan Hugil (KPR)7 golova

(Kurir.rs / Miloš Bjelinić / Foto: Profimedia)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track