ŠPANSKI FUDBALER SMRSKAO AUTO VREDAN 300.000 EVRA: Ludovao po gradu, pa se velikom brzinom zakucao u stub! FOTO
Foto: Profimedia

Huligan

ŠPANSKI FUDBALER SMRSKAO AUTO VREDAN 300.000 EVRA: Ludovao po gradu, pa se velikom brzinom zakucao u stub! FOTO

Fudbal -

Fudbaler Osasune Ruben Garsija (26) pukom srećom je ostao živ pošto je automobilom pri velikoj brzini udario u stub.

Njegov "porše", koji je platio 300.000 evra, smrskan je od siline udara.

Nesreća se dogodila u četvrtak uveče kada je Garsija jurcao ulicama Pamplone. Mali znak nepažnje koštao ga je skupocenog automobila.

Policijska stanica u Pamploni je objavila na Tviteru da Garsijin "porše" izgleda neprepoznatljivo, a nesreću su iskoristili da poruče građanima da ubuduće ne voze brzo.

- Ulice u našem gradu ne služe za utrke i iskušavanje brzine. Ako brzo vozite, onda završite kao ovaj čovek u četvrtak. Ovaj put nije bilo nikakvih povreda, ali moramo ubuduće da izbegavamo ovakve stvari. Automobili služe za prevoz, a ne za zabavu - poručili su iz policije.

Garsija je posle nesreće bio negativan na testu za alkohol i opojna sredstva, pa je izbegao veći problem. Stoga će se u nedelju naći u timu koji igra protiv Valensije.

Atl. Madrid - Atl. Bilbao Atletiko Madrid u poslednjih pet kola Primere ima četiri remija, a večeras (21.00) čeka Bilbao koji već četiri kola ne zna za trijumf. Obično kad igraju ova dva tima dođe kec s malo golova, a sada je kvota na kombinazziju 1&0-2 3,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Atletiko Madrid - Atletik Bilbao.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track