JOVIĆ SLABO KAPIRA ŠPANSKI: Zidan očajan, Luka ništa ne razume!
Foto: EPA / Rodrigo Jimenez

Muke Srbina

JOVIĆ SLABO KAPIRA ŠPANSKI: Zidan očajan, Luka ništa ne razume!

Fudbal -

Ne ide dobro Jović gledao bledo svog trenera posle instrukcija na španskom, pa mu je Zidan pred ulazak u igru iznerviran ponovio savet na engleskom jeziku

Luka Jović proživljava u Madridu najteže trenutke u profesionalnoj karijeri, teže čak i od lisabonskih dana bez minuta provedenog na terenu u dresu Benfike. Osim ljubavnog života koji mu se pretresa po štampi, na stranicama Asa izašla je priča o tome da Srbin uopšte ne razume instrukcije od trenera Zinedina Zidana.

Kamera je uhvatila trenutak kada se Jović pripremao da uđe u igru na utakmici sa Galatasarajem u Istanbulu. Pre nego što će u 83. minutu zameniti Brazilca Rodriga, Zidan mu je prišao kako bi mu dao poslednje instrukcije. Po izrazu lica, a čitajući sa usana legendarnog Francuza, Španci su zaključili da Jović nije shvatio šta se od njega traži.

- Jesi razumeo? Jesi li OK - bila su dva pitanja Zidana dok i sam nije shvatio po zbunjenom izrazu lica mladog Srbina da će morati na engleskom da mu izda uputstva.

Usledilo je pojednostavljeno savetovanje:

- Samo napadaj! Ništa više! Ajde - poručio je frustrirani Zidan na engleskom.

Na devet mečeva, Jović je odigrao svega 292 minuta i nije postigao nijedan gol. Sa druge strane, Eden Azar je proveo 600 minuta na terenu i dao je samo jedan gol, ali se njegova neproduktivnost ne ističe kao veliki problem.

Iskopali staru priču JOVIĆ IZMEĐU ANĐELE I SOFIJE

foto: Damir Dervišagić

Španska štampa počela je intenzivno da se bavi Jovićevim ljubavnim životom. Iskopana je stara priča o završenoj vezi sa majkom njegovog deteta Anđeli Manitašević, a svemu se pridodaje započeta ljubav s manekenkom Sofijom Milošević.

foto: Damir Dervišagić

(Dejan Petković / Foto:EPA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track