MILAN RODIĆ: Kapitenska traka je velika čast, ostvario mi  se dečački san!
Foto: FK Crvena Zvezda

ponosan

MILAN RODIĆ: Kapitenska traka je velika čast, ostvario mi se dečački san!

Fudbal -

Milan Rodić nije krio zadovoljstvo zbog kapitenske trake koju je prvi put stavio na ruku u dresu Crvene zvezde, u ubedljivoj pobedi svog tima protiv Radnika u Surdulici 5:0

"Velika je čast biti kapiten Crvene zvezde, kluba za koji navijam od malih nogu. Ima nekoliko igrača koji pre mene nose traku, ali se potrefilo da juče niko od njih nije startovao utakmicu, tako da je meni pripalo to zadovoljstvo. Imao sam priliku da budem kapiten u OFK Beogradu, ali ovo je nešto drugačije. Zaista je prelep osećaj i veoma sam ponosan, a najvažnije od svega je da smo osvojili nova tri boda- istakao je Rodić.

Crveno- beli su na vrlo ubedljiv način savladali Radnik (5:0), čime su izabranici Vladana Milojevića pokazali da su zaboravili na poraz od Totenhema.

foto: Dado Đilas

"Odigrali smo sjajnu utakmicu i zasluženo slavili u Surdulici. Ušli smo ofanzivno u meč i sa pet pogodaka u mreži pokazali naš kvalitet. Meni kao defanzivcu je posebno drago zbog toga što nismo primili gol i verujem da je igra od juče pravi recept za nastavak sezone", ubeđen je defanzivac Zvezde.

Crvena zvezda se takmiči na tri fronta, a reprezentativac Srbije ističe da je domaći šampionat prioritet.

"Još na početku sezone smo ustanovili da je naš glavni cilj osvajanje nove šampionske titule, treće u nizu. Prvenstvo nam je u fokusu i to smo pokazali kroz ovih 11 pobeda koje smo ostvarili. Svaki bod je važan i trudimo se da na svakoj utakmici damo naš maksimum kako bi na kraju sezone slavili sa našim navijačima. Ima još mnogo da se igra, ali verujem da smo na pravom putu", završio je Rodić.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track