NAPADAMO PRVO MESTO! Suma: Mi smo  Partizan i uvek moramo da igramo ovako!
Foto: Starsport©

UBEĐEN

NAPADAMO PRVO MESTO! Suma: Mi smo Partizan i uvek moramo da igramo ovako!

Fudbal -

Partizan je u 13.kolu Superlige Srbije savladao Spartak sa ubedljivih 4:0, a u listu strelaca upisao i se sve bolji Sejduba Suma.

"Danas se zaista osećamo dobro jer nakon što smo izgubili od Mančestera, trebali smo opet sebi da vratimo samopouzdanje i da se dokažemo i pred sobom i pred domaćom publikom i uspeli smo u tome", izjavio je Sejduba Suma.

On je dodao da je vrlo važno što je Partizan ovaj meč dobio, jer obično posle velikih mečeva ili reprezentativne pauze olako prospe bodove.

"Apsolutno smo svesni da to više ne sme da nam se dešava. Moramo stalno da držimo drugo mesto da bismo napadali prvo mesto, to je naš cilj", naglasio je Suma u razgovoru za Partizanov sajt.

foto: Starsport©

On je istakao da je dobro za tim što nema sebičnosti kod igrača u želji da se proslave.

"Mislim da baš treba da igramo kao što smo danas gde nismo bili sebični i gde su asistirali drugi Nathu i Sadiku i to je dobar signal za sve u timu."

Svestan je da crno -bele čeka veoma težak raspored i dueli sa Čukaričkim i Vojvodinom u narednih 6 dana.

"Mi smo Partizan, tamo idemo na pobedu, a ne da se zatvorimo. Jer kao što sam rekao pre mi se borimo za prvo mesto i znamo kako moramo da igramo. Svesni smo grešaka koje smo pravili i to ne sme da se ponavlja".

Ljubimac publike se ne oseća kao zvezda tima.

"Ja nisam zvezda, ima nas nekoliko koje publika posebno voli. Svako ima svoje ljubimce i to je normalno", zaključio je Sejduba Suma.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track