FUDBALERU TSC NA POKLON SAT: Dejan Milićević strelac najlepšeg gola 3. kola Superlige Srbije! (VIDEO)
Foto: FSS

BOMBA!

FUDBALERU TSC NA POKLON SAT: Dejan Milićević strelac najlepšeg gola 3. kola Superlige Srbije! (VIDEO)

Fudbal -

Uoči prvenstvene utakmice TSC – Proleter, fudbaleru domaće ekipe Dejanu Milićeviću uručen je najnoviji model G – shock ručnog sata , kao strelcu najlepšeg gola 3. kola Linglong Tire Super lige Srbije

Fenomenalan šut veznog igrača tima iz Bačke Topole na utakmicu u Subotici protiv Spartaka zaslužio je jednoglasnu podršku žirija koji su činili Milovan Rajevac, Miodrag Martać, Miloš Drizić i publika na društvenim mrežama FSS.

„Samo oni koji su se bavili fudbalom znaju koliko je to zahtevan udarac u tehničkom smislu. Imao sam sjajan tajming, izvukao se, „odsekao“ loptu i pogodio kontra ugao. Već u narednom kolu dao sam protiv Čukaričkog još jedan lep pogodak , ali nije bio ni približno efektan kao ovaj u Subotici. Hteo bih da pohvalim i svog klupskog druga Lukića čiji su golovi na utakmici protiv Vojvodine bili prava remek – dela. Hvala Fudbalskom savezu Srbije i svima koji su doprineli da dobijem ovako divan poklon. Nadam se da ovaj sat nije jedini koji će ove sezone stići u Bačku Topolu“ rekao je za sajt FSS Dejan Milićević.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track