SINIŠA 100% POSVEĆEN FUDBALU: Neuništivi Miha već sada traži pojačanja za zimu!
Foto: AP

Fanatik

SINIŠA 100% POSVEĆEN FUDBALU: Neuništivi Miha već sada traži pojačanja za zimu!

Fudbal -

Bolest mu ne može ništa Srpski stručnjak na klupi Bolonje predao čelnicima kluba spisak sa tri igrača koja želi da vidi u timu sledeće godine

Mnogi su bili skeptični da li će Mihajlović paralelno s terapijama moći da predvodi Bolonju, ali kad se vidi kako srpski stručnjak pristupa trenerskom poslu... Siniša je već sada predao upravi kluba spisak igrača koje bi želeo da vidi u timu posle zimskog prelaznog roka! Impresivna fanatičnost prema fudbalu i vrhunski primer profesionalizma.

Bolonja je na sredini tabele posle devet kola. To ne čini zadovoljnim Sinišu Mihajlovića, koji želi da ozbiljno pojača ekipu! Srpski trener izneo je upravi kluba plan kako da ekipa bude još jača.

Jedan deo Mihinih vizija već je ostvaren. Argentinski reprezentativac Domingez stiže u Bolonju u januaru. Druga želja biće baš veliki zalogaj za čelnike Bolonje. Reč je o Zlatanu Ibrahimoviću! Prema njegovim izjavama, postoji velika želja da sarađuje sa Sinišom, ali neće biti lako italijanskom klubu da ispoštuje finansijske zahteve 38-godišnjeg asa.

Italijanskom klubu potreban je i štoper, a trener bi rado da to bude neki fudbaler s dugim stažom u Seriji A. Uz sve to važno bi bilo da bude i pokretljiviji od trenutnih defanzivaca koje na raspolaganju ima naš stručnjak.

PODRŠKA KAKVU FUDBALSKI SVET DO SADA NIJE VIDEO Navijači Mihinih bivših klubova ujedinjeni: Siniša, pobedi!

Navijači timova u kojima je Mihajlović radio kao trener, ali i gde je bio za vreme igračke karijere, jednoglasni su u velikoj podršci srpskom treneru. Tako su na svim navijačkim tribinama osvanuli transparenti podrške Siniši uz skandiranje njegovog imena.

(Kurir.rs / Miloš Bjelinić / Foto:AP)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track