Najnovije vesti

ZVEZDU REALA NE ZANIMA POLITIČKA SITUACIJA U SVETU Bejl: Džonson premijer? Mislio sam da je gradonačelnik (FOTO)
Foto: AP

NALUPETAO SE

ZVEZDU REALA NE ZANIMA POLITIČKA SITUACIJA U SVETU Bejl: Džonson premijer? Mislio sam da je gradonačelnik (FOTO)

Fudbal

Reprezentativac Velsa, fudbaler madridskog Reala, Geret Bejl, izjavio je da ne zna 99 odsto stvari u vezi sa Bregzitom i da ne zna ko je britanski premijer.

Bejl je u razgovoru za londonski Telegraf, čije su glavne teme bile njegova ljubav prema golfu i politika, rekao da ga ne zanima politička situacija u svetu.

"Na Bregzit gledam u finansijskom smislu jer očito na određeni način utiče na mene zbog ulaganja ili novca, budući da se stvari menjaju, ali većinu tih gluposti ne čitam, niti pratim. Ne znam 99 posto stvari oko Bregzita", kazao je poznati fudbaler.

foto: AP

Na pitanje zna li ko je premijer Velike Britanije, preneo je sinoć Index. hr, zvezda Reala odgovara: "Stvarno ne znam ko je premijer".

Kada mu je novinar sugerisao da se zove Boris Džonson, 30. godišnji fudbaler je odgovorio: "Aha, nisam znao, mislio sam da je on gradonačelnik (Londona)".

za premijera VB mislio da je gradonačelnik londona
za premijera VB mislio da je gradonačelnik londonafoto: EPA

"Ne mogu razgovarati o nečemu što me ne zanima. Pratim golf, želite li da vam kažem ko je broj jedan u svetu?" kazao je kroz smeh Velšanin, koji navodi da će, kada se penzionše, verovatno igrati golf.

kurir.rs / Tanjug 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...