Vermezović: Obavili smo posao kako smo i želeli
Foto: KURIR

zadovoljan

Vermezović: Obavili smo posao kako smo i želeli

Fudbal -
"Obavili smo posao kako smo želeli. Moji igrači su igrali koliko je bilo dovoljno. U drugom poluvremenu smo morali malo da "dodamo gas", ali moramo da budemo zadovoljni", rekao je Vermezović na konferenciji za novinare

BEOGRAD - Trener fudbalera Partizana Vladimir Vermezović rekao je u Beogradu da je njegova ekipa obavila posao kako je želela, u utakmici u kojoj je pobedila Valetu sa 3:1 i plasirala se u 3. kolo kvalifikacija za Ligu šampiona. U prvom meču Partizan je u gostima pobedio Valetu sa 4:1.

"Obavili smo posao kako smo želeli. Moji igrači su igrali koliko je bilo dovoljno. U drugom poluvremenu smo morali malo da "dodamo gas", ali moramo da budemo zadovoljni", rekao je Vermezović na konferenciji za novinare.

Trener crno-belih je istakao da u 3. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, u kojem će im protivnik biti kiparski AEL ili irski Linfild, očekuje psihološki lakše utakmice nego protiv Valete.

"Slede nam psihološki lakše utakmice i mislim da ćemo odigrati dva dobra meča. Maltežani su u ove dve utakmice pokazali da umeju da igraju fudbal i ne samo da se brane", rekao je Vermezović.

U prvoj postavi bilo je devet igrača iz Omladinske škole kluba, a Vermezović je ocenio da svi oni zaslužuju da igraju u prvom timu.

"Raduje me toliko momaka iz Omladinske škole u timu. Oni su pokazali da zaslužuju da igraju u prvom timu. Nikola Ninković je možda najveći talenat koji se pojavio poslednjih nekoliko godina, kao i mladi Aleksandar Mitrović", rekao je Vermezović.

Trener Valete Mark Miler bio je zadovoljan kako je njegova ekipa igrala u Beogradu.

"Znali smo da će biti veoma teško. Partizan je jaka ekipa, posebno kada igra kod kuće. Pokušali smo da igramo fudbal. Nismo došli ovde da se branimo, ali smo ipak bili kažnjeni", rekao je Miler.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track