VICEŠAMPION SRBIJE PROFITIRAO I U PORAZU: Partizanu skočila cena skoro DUPLO posle meča sa Mančesterom u Beogradu!
Foto: Starsport@

E to je posao!

VICEŠAMPION SRBIJE PROFITIRAO I U PORAZU: Partizanu skočila cena skoro DUPLO posle meča sa Mančesterom u Beogradu!

Fudbal -

Odlične partije i solidni rezultati ekipe Partizana odrazili su se i na vrednost igrača na svetskom fudbalskom tržištu.

Posle minimalnog poraza od Mančester junajteda, crno-belima je drastično skočila cena na tržištu, pa tako kompletna postava, prema proceni Transfermarkta, sada košta 44,45 miliona, umesto 27 miliona, koliko je izračunato pre početka sezone.

- Tek će da raste - konstatuje bivši sportski direktor crno-belih Iliev i dodaje:

foto: AP

- Imam pouzdane informacije od kojih će se mnogima zavrteti u glavi kada uskoro budu čuli za kolike iznose stranci žele naše igrače.

foto: AP

Najviše se proceniteljima dopao igrački napredak Strahinje Pavlovića. Talentovani štoper vredeo je u junu dva miliona evra, mada je Partizan za njega bio blizu da dobije 5,5 miliona od Lacija. Na njihovu sreću, posao s Rimljanima je propao, a Pavlović je nastavio da se sve bolje razvija pod stručnim štabom Save Miloševića. Trenutno vredi osam miliona evra, dok je prilikom debija za prvi tim u martu koštao svega 45.000 evra.

foto: AP

- Sada već možemo reći hvala Laciju. Strahinja je znatno napredovao u našem timu od letos, a verujem da će nastaviti tako da se razvija. I ne samo on. Pogledajte naš trio stranaca Suma - Sadik - Natho. Igraju kao da su zajedno nekoliko sezona, a tek su nešto više od dva meseca u ekipi.

foto: Kurir

Kuloarske priče

SUMA HOĆE DA IDE NA ZIMU

Sejduba Suma je utrostručio svoju vrednost, kako učinkom na terenu tako i na Transfermarktu. Motor crno-belog napada se sa 600.000 podigao na dva miliona, ali je po kuloarima počela da kruži vest da Suma nije pristao na produženje ugovora s Partizanom.

- Nemam informaciju da je bilo ko nudio ugovor Sumi, pa ne znam ni kako je mogao da odbije produženje - kaže Iliev.

(Kurir.rs / Dejan Petković / Foto:Starsport@)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track