ZVEZDA VERUJE NAPADAČU: Ben više nije ljut! Mrkela: spremamo novi ugovor!
Foto: Starsport©

Da se zna

ZVEZDA VERUJE NAPADAČU: Ben više nije ljut! Mrkela: spremamo novi ugovor!

Fudbal -

Pijaca! Ukoliko iskusni fudbaler potpiše, crveno-beli u slučaju njegove prodaje na zimu neće ostati bez obeštećenja

Iako je bio nezadovoljan na početku sezone, prevashodno zbog toga što nije licenciran za Ligu šampiona, El Fardu Ben ipak želi da ostane u Crvenoj zvezdi!

Uprava kluba će mu ponuditi novi ugovor i, kako sada stvari stoje, crveno-beli neće ostati bez obeštećenja ukoliko iskusni fudbaler s Komorskih ostrva bude prihvatio neku od ponuda tokom zimskog prelaznog roka. A nije da ih nema.

Kako Kurir saznaje, Al Vahda iz Saudijske Arabije želi Bena u svojim redovima. Interes je pokazala i Konja iz Turske, a tu su i klubovi iz Kine, koji najviše pazare u decembru.

Ben bi voleo da ostane u Crvenoj zvezdi, spreman je za početak pregovora sa upravom kluba. O tome za Kurir priča sportski direktor Mitar Mrkela:

- U petak sam imao kratak razgovor s Benom i predložio sam mu da produži ugovor s Crvenom zvezdom. Rekao mi je da bi voleo da ostane. Ove nedelje počinjemo razgovore. Videćemo kako će se odvijati. Ben ima ugovor do juna. Postoji obostrana želja da nastavimo saradnju i verujem da tu neće biti problema.

Ide zimski prelazni rok, Crvena zvezda uveliko radi na odlascima, ali i dolascima igrača. Biće zanimljivo, jer će se dosta igrača naći na transfer-listi.

- Uvek ima posla, uvek se radi na skautingu i, naravno, razgovara se s klubovima zainteresovanim za naše igrače. Naša politika prethodnih godina bila je da pokupimo sve najbolje iz domaćeg prvenstva i vratimo neke naše igrače iz inostranstva. Prioritet za zimski prelazni rok je da odu neki igrači sa stranim pasošem - objasnio je Mitar Mrkela.

foto: Dado Đilas, Dragana Udovičić

Vanredno kolo

NA TSC BEZ BORJANA I BOAĆIJA

Fudbaleri Crvene zvezde danas igraju utakmicu protiv TSC (18.00) na Marakani, u okviru 13. kola Superlige. Trener Vladan Milojević neće moći da računa na BB tandem - Borjana i Boaćija. Obojica će pauzirati zbog povreda.

TSC je sjajno počeo sezonu, ali je u padu forme, dok Zvezda u Superligi i dalje ima samo poraz u večitom derbiju. Večeras (18.00) na Marakani gosti najavljuju ofanzivan fudbal, što garantuje mnogo golova, a kvota da će domaćin slaviti, uz bar jedan gol gostiju (1&GG) je 2,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - TSC.

(Kurir.rs / A. R. / Foto:Starspport@)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track