Najnovije vesti

ZDRAVKO MAMIĆ BRANI HRVATSKU PREDSEDNICU: Fućka mi se živo ko će biti na kraju na vlasi, ali za Kolindu ću opet da glasam jer je poštena i časna žena i predsednica!
Foto: Youtube Printscreen, EPA/MENAHEM KAHANA

u svom stilu!

ZDRAVKO MAMIĆ BRANI HRVATSKU PREDSEDNICU: Fućka mi se živo ko će biti na kraju na vlasi, ali za Kolindu ću opet da glasam jer je poštena i časna žena i predsednica!

Fudbal

Zdravko Mamić, bivši čelnik FK Dinamo, kojeg hrvatsko pravosuđe potražuje zbog izvlačenja novca iz tog kluba, izjavio je da će na predstojećim predsedničkim izborima u Hrvatskoj podržati aktuelu predsednicu Kolindu Grabar Kitarović

Mamić je podsetio da se o tome do sada više puta nedvosmisleno izjasnio.

"I prvi put sam bio za nju. Mislim da je ona fina dama, poštena žena, poštena i časna predsednica. Inače me ne zanima ni jedan političar, pa ni institucija predsednika. Fućka mi se živo tko će na kraju biti na vlasti. Malo sam političara percipirao kao ljude koji su spremni za svoju domovinu i za svoje građane staviti život na panj. Takvih više nema", rekao je Mamić u intervju za sarajevsku Federalnu TV.

On je rekao da se ne oseća kao begunac od pravde, jer, kako kaže, zna da mu je u Hrvatskoj učinjena nepravda, te dodao da je reč o politički montiranom suđenju.

Mamić, koji je rođen u BiH i ima držzavljanstvo te zemlje, neće biti izručen Hrvatskoj, odlučio je ranije sud u BiH.

A on kaže da sada u Međugorju živi kao da će tu i ostati do kraja života.

Ipak, kaže, očekuje da će nepravosnažna osuđujuća presuda pasti na Vrhovnom sudu i dodao da zna da je "nemoguće potvrditi tu presudu ako ima i jedan promil morala, poštenja i uvažavanja prava".

Kurir sport / Tanjug 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...