NOVOPAZARCI IDU KORAK DALJE: FK Novi Pazar traži razgovor sa nadležnim organima FSS
Foto: Starsport©

HAOS U PRVOJ LIGI

NOVOPAZARCI IDU KORAK DALJE: FK Novi Pazar traži razgovor sa nadležnim organima FSS

Fudbal -

Fudbalski klub Novi Pazar izdao je novo saopštenje kojim traži prijem kod nadležnih organa Fudbalskog saveza Srbije.

Saopštenje na čijem kraju stoji potpisan Upravni odbor ovog kluba prenosimo u celosti:

"FK Novi Pazar ostvario je u proteklim periodu odličnu saradnju sa FSS i ima puno poverenje u organe naše fudbalske organizacije u donošenju odluke povodom incidenata koji su se dogodili na utakmici FK Novi Pazar - FK Sinđelić.

Prihvatićemo svaku sankciju koja bude uvažavala argumente i činjenično stanje na terenu. Nijednog trenutka nismo sporili da se incident dogodio i da smo, i sada, kao i ranije ,prvi digli glas osude takvih nesportskih dešavanja.

Ono što nećemo nikada prihvatiti je da se tim incidentima daje nacionalna ili nacionalistička konotacija. Tako nešto mogao je da vidi i čuje samo jedan čovek, od 4000 prisutnih na stadionu, a to je trener Sinđelića, izvesni Dragan Đukanović. FK Novi Pazar neće dopustiti da bilo ko, blateći klub, gradi karijeru i stvara fudbalsko ime,jer 99,9% fudbalske Srbije nikada nije čulo i ne zna ko je uopšte dotični. Sada se eto čulo i za tog fudbalskog genijalca.

Zbog svega navedenog, Uprava Fudbalskog kluba Novi Pazar će zatraziti prijem kod nadležnih organa FSS kako bi im predočili kompletnu dokumentaciju, sa video snimkom utakmice kako bi se uverili ko ovde laže: mi ili on - Dragan Đukanović.

Osim toga, predložićemo da se pred svaku utakmicu radi test na drogu i alkohol za trenere, jer bi po našem misšljenju to doprinelo da se izbegnu mnogi incidenti na našim terenima.

Želimo i ovoga puta da naglasimo da smo uvek prijateljski i korektno dočekani prilikom gostovanja kod FK Sinđelić u Beogradu i žao nam je što zbog jednog čoveka,koji je prolazna kategorija u našem fudbalu,moramo da polemišemo sa tim klubom", stoji u novom saopštenju FK Novi Pazar.

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track