OVO SMO SVI DUGO ČEKALI! Luka Jović KONAČNO progovorio o sukobu sa selektorom Tumbakovićem: Lekar je rekao sve! Želim da se vratim u reprezentaciju
Foto: Beta/Branislav Božić, @starsport

ZANIMLJIVO

OVO SMO SVI DUGO ČEKALI! Luka Jović KONAČNO progovorio o sukobu sa selektorom Tumbakovićem: Lekar je rekao sve! Želim da se vratim u reprezentaciju

Fudbal -

Fudbaler Real Madrida i reprezentativac Srbije Luka Jović konačno je progovorio o incidentu sa selektorom Ljubišom Tumbakovićem.

Jović je pre nekoliko dana zabeležio svoj prvenac u dresu ''kraljevskom'' klubu, pa je od kluba dobio dozvolu da daje izjavu za srpske medije.

Naravno, prvo pitanje ''Sportskog žurnala'' bilo je usmereno na ''sukob'' sa selektorom Orlova Ljubišom Tumbakovićem.

Španski mediji pustili su ''bubu'' kako je Jović slagao selektora Tumbakovića za povredu jer nije želeo da igra u Litvaniji, a i bio je nezadovoljan tretmanom u reprezentaciji jer je Mitrović bio '' favorit'' Tumbakovića.

- Za moj status u reprezentaciji morate da pitate selektora Tumbakovića. A što se tiče mog odlaska iz reprezentacije pred putovanje u Luksemburg - rekao je Jović za Sportski žurnal. i dodao:

- Oko toga se mnogo polemisalo, ali kazaću da je lekar našeg tima utvrdio povredu zbog koje sam išao privatno na terapije. Da se razumemo, ne mora svaka povreda da bude teška i da zahteva pauzu od mesec dana.

- Ne ljutim se ni na koga, Aleksandar Mitrović igra odlično u Fulami i uradio je mnogo više od mene za reprezentaciju tako da razumem zašto ima prednost u odnosu na mene. To za mene nije nikakav problem.

- Kao i svaki igrač nadam se da ću biti na spisku selektora za utakmice sa Luksemburgom i Ukrajinom - rekao je Jović.

Kurir sport / Sportski žurnal

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track