STRAVIČNA ISPOVEST KAFUA! LEGENDARNI BRAZILSKI FUDBALER PRVI PUT O SMRTI SINA: Plačem, plačem i plačem! Ne može se opisati osećaj dok bacaš zemlju na svoje dete (VIDEO)
Foto: AP, Kafu

PROŠLA SU DVA MESECA

STRAVIČNA ISPOVEST KAFUA! LEGENDARNI BRAZILSKI FUDBALER PRVI PUT O SMRTI SINA: Plačem, plačem i plačem! Ne može se opisati osećaj dok bacaš zemlju na svoje dete (VIDEO)

Fudbal -

Legendarni brazilski fudbaler Kafu (49) doživeo je najveću moguću tragediju, pre dva meseca izgubio je sina (30).

Kafu je sa sinom Danilom i prijateljima igrao fudbal, kada je mladiću pozlilo. Uprkos naporima lekara u bolnici da ga spasu, Danilo je preminuo od posledica srčanog udara.

Šampion Evrope i sveta sa Milanom i dvostruki prvak planete sa Brazilom prvi put je govorio o toj tragediji.

"Danilo i ja smo bili u istoj ekipi, tokom pauze on je izašao, a ja sam nastavio da igram. Tri minuta kasnije video sam da se nešto događa pored terena", počeo je Kafu stravičnu ispovest u razgovoru za "Rekord".

"Video sam sina na zemlji i uspaničio se, jer je i ranije imao srčanih problema. Iz Hitne pomoći su nam rekli da dolaze za deset minuta, pa smo ga automobilom za pet minuta prebacili do bolnice. Stanje mu se pogoršavalo, a lekari su činili sve kako bi ga spasli".

foto: Starsport©

Kraj je bio tragičan...

"Posle sat i po borbe, doktor me je pozvao da me vidi nasamo, a ja sam mu rekao: 'Ne govorite mi ništa, sve znam'. Tada sam zaplakao i počeo da molim Boga da mi ne uzme dete".

Kafu je pričao i o sahrani.

"Nikome ne želim da sahrani dete. Svakih pet dana mu idem na grob i još uvek ne shvatam šta se dogodilo. Još nisam skupio hrabrost da uđem u njegovu sobu. Ne mogu da opišem osećaj dok bacaš zemlju na svoje dete".

Za slavnog fudbalera ne postoji uteha.

"Plačem, plačem i plačem! Plač je jedino što izlazi iz mene", završio je priču Kafu.

Sevilja i Atletiko dele treće mesto u Primeri s Granadom i današnji (18.30) meč je prilika da vidimo ko će biti ozbiljniji rival Realu i Barsi u borbi za titulu. Kec u Sevilji je 2,50, iks 3,00, dvojka 3,10, dok tip 0-2 gola nosi kvotu 1,53. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Sevilja - Atletiko Madrid.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track