TRENER CRNO-BELIH ZADOVOLJAN

POSLE UBEDLJIVE POBEDE PROTIV VOJVODINE: Savo Milošević se obratio novinarima, pa se POKAJAO zbog toga! Evo i zašto (KURIR TV)

Fudbal -

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević rekao je da je njegovoj ekipi bila potrebna pobeda kao današnja protiv Vojvodine, čestitao je timu na reakciji, ali i istakao da se nada da neće ponovo "poleteti".

"Moram da budem nedosledan... Nije trebalo ni danas da se pojavim na konferenciji da ne ispadne da dolazim samo kad pobedimo", rekao je Milošević novinarima posle utakmice.

"Jako bitna pobeda za nas posle svega što se izdešavalo protiv Čukaričkog i pogotovo imajući u vidu ono što dolazi. Trebalo nam je ovo, dobra pobeda i ovakav rezultat protiv jedne od najozbiljnih ekipa u ligi. Mislim da je igra tokom svih 90 minuta bila na onom nivou na kom smo pokazali da možemo da igramo. Sve čestitke momcima na reakciji. Nadam se da nećemo ponovo poleteti", dodao je on.

Fudbaleri Partizana pobedili su danas na svom terenu Vojvodinu sa 4:0 u utakmici 15. kola Super lige Srbije.

"Nije bilo lako, ispada tako, ali mi smo sve utakmice u kojima smo prvi postizali gol rešavali lako, posle toga našu tranziciju i kontru ne mogu da brane. Danas smo imali sreću da na vreme postignemo gol i da ne moramo da jurimo, otvorila nam se utakmica kako treba tako da nam je to sigurno olakšalo mnogo", rekao je Milošević.

Na konstataciju novinara da je Partizan igrao dobro i pobedjivao protiv vodećih timova u ligi a gubio manje utakmice, Milošević je kazao: "Ako je to tačno, onda nama sledi pakao u nerednih šest kola".

"Nadam se da ćemo izvući pouke iz tih utakmica. Slažem se da smo imali lošu koncentraciju i nedovoljno dobar voljni momenat, nema lakih utakmica u ligi. Danas se vidi razlika kada udjete od prvog minuta koncentrisano, ali ako pet posto spustite taj nivo imate problem sa svakom ekipom u ligi", rekao je on.

Partizan u četvrtak gostuje Mančester junajtedu u Ligi Evropa, a novinari su Miloševića obavestili da je Junajted danas izgubio od Bornmuta.

"Znači nije baš dobro po nas", rekao je Milošević.

(Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track