TEŠKO PROTIV PROLETERA: Evo šta je Vladan Milojević rekao o 100. pobedi na klupi Crvene zvezde
Foto: Starsport©

PRESUDILO UVOĐENJE DRUGOG NAPADAČA

TEŠKO PROTIV PROLETERA: Evo šta je Vladan Milojević rekao o 100. pobedi na klupi Crvene zvezde

Fudbal -

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je posle današnje pobede nad Proleterom da je utakmica opravdala njegova očekivanja, kao i da ključni trenutak meča bio uvođenje drugog napadača u igru.

"Jako teška utakmica, a to smo znali i pre nje. Proleter je ekipa koja jako dobro igra blok, pokretljivi su i znaju šta hoće. Pokušavali su preko kontri da nas ugroze. Mi smo pokušavali da imamo bolju cirkulaciju lopte u prvom delu, ali to nismo uspeli, nismo imali prostora, a i teren nam nije pomagao... Ne znam zašto je teren ovde ovakav. Kada smo ubacili drugog špica, tu se odmah video naš kvalitet. Postigli smo prvi gol, a posle je bilo mnogo lakše", rekao je Milojević za televiziju Arena sport.

Milojeviću je ovo bila 100. pobeda na klupi Crvene zvezde.

Trener fudbalera Proletera Branko Žigić ocenio je da njegova ekipa pružila solidan otpor prvaku Srbije, ali da je Zvezda opravdala ulogu favorita.

"Zvezda je apsolutno opravdala ulogu favorita i apsolutno zasluženo su na prvom mestu Super lige. Ovaj ritam utakmica sreda-subota je ostavio traga na nas i ostali smo bez snage u nekim ključnim delovima meča. Zvezda je to znala da iskoristi i došla do pobede. Uspeli smo da se suprotstavimo prvaku na dobar način, ali mi našu priliku za plej-of moramo da tražimo protiv nama ravnih rivala i da opravdamo ulogu favorita protiv nekih drugih na našem terenu", rekao je Žigić.

(Beta)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track