HOĆU I JA KAO ĆALE: Sin Nemanje Vidića u Crvenoj zvezdi!
Foto: @starsport, Printscreen Instagram, Instagram/Crvena zvezda

Naslednik

HOĆU I JA KAO ĆALE: Sin Nemanje Vidića u Crvenoj zvezdi!

Fudbal -

Gde ja stadoh, ti produži Sin Nemanje Vidića, Luka (13), ove nedelje trenirao u omladinskoj školi koju je prošao njegov otac, legenda bivšeg prvaka Evrope

Vidić na Marakani! Ali ne Nemanja, već njegov sin Luka. Sin žive legende Crvene zvezde i nekadašnjeg kapitena ove nedelje trenirao je na terenima omladinske škole sa pionirima crveno-belih.

Dečak rođen 2006. polaznik je omladinske škole Intera iz Milana, a boravak u Beogradu od nekoliko dana iskoristio je da radi pod nadzorom trenera Srđana Bugarskog. Pored njega, gosti omladinske škole Crvene zvezde bili su i petorica dečaka iz Rusije, polaznici kampa crveno-belih u toj zemlji. Luka Vidić od naredne nedelje vraća se u Milano, gde će nastaviti da trenira u Interu.

foto: Printscreen

Nemanja Vidić ima trojicu sinova - Luku, Stefana i Petra. Ako sva trojica budu nasledili talenat, hrabrost i odlučnost svog oca, smeši im se lepa karijera. Nemanja Vidić bio je kapiten Crvene zvezde, a sjajne partije pružao je u Spartaku iz Moskve i Mančester junajtedu, gde je takođe nosio kapitensku traku. Karijeru je završio u Interu iz Milana, gde živi porodica Vidić.

Kurir / Aleksandar Radonić

Foto: @starsport, Instagram Crvena zvezda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track