TAKO SE OSVAJA TITULA! Mane: Zato je ovo najbolja liga na svetu! Robertson: Nema ništa bolje od pobedonosnog gola u nadoknadi vremena
Foto: AP

POKAZALI ŠAMPIONSKI KARAKTER

TAKO SE OSVAJA TITULA! Mane: Zato je ovo najbolja liga na svetu! Robertson: Nema ništa bolje od pobedonosnog gola u nadoknadi vremena

Fudbal -

Fudbaler Liverpula Sadio Mane rekao je da je zadovoljan današnjom pobedom protiv Aston Vile.

Aston Vila je povela u 21. minutu golom Trezegea, a izjednačio je Robertson u 87. Pobedu Liverpulu doneo je Sadio Mane u četvrtom minutu nadoknade vremena.

"Danas nismo prikazali našu najbolju igru, ali zaslužili smo tri boda. Postigao sam gol posle kornera i na kraju sam bio srećan kada je lopta ušla u mrežu. Aston Vila je ekipa koja nam se do sada najbolje suprotstavila, zbog toga je ovo najbolja liga na svetu, svaka utakmica može da bude kao ova", rekao je Sadio Mane.

Liverpul je pobedio u Birmingemu Aston Vilu sa 2:1 i ostao jedina neporažena ekipa u Premijer ligi.

"Pokazali smo koliko smo koliko smo čvrsti u proteklih 18 meseci, a ove sezone smo nastavili tako. Imali smo nekoliko dobrih šansi, a nema ništa bolje od pobedonosnog gola u poslednjim trenucima. Aston Vila se vratila u ligu i do kraja se borila, znamo da moramo da budemo na najvišem nivou u svakoj utakmici", rekao je Robertson,a preneo je Bi-Bi-Si (BBC)

foto: AP

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track