PARTIZANU SE NIŠTA NE PRAŠTA Saša Zdjelar: Znamo da se izdignemo iz teške situacije
Foto: Starsport©

POSLE POBEDE NAD LALAMA

PARTIZANU SE NIŠTA NE PRAŠTA Saša Zdjelar: Znamo da se izdignemo iz teške situacije

Fudbal -

Fudbaler Partizana Saša Zdjelar rekao je da je njegova ekipa odigrala odlično protiv Vojvodine i da je pokazala da zna da se izdigne posle teških situacija i velikog pritiska.

"Odigrali smo odličnu utakmicu iz svih aspekata. Odlično smo branili, bili kompaktni i to nam je donelo niz mogućnosti za pobedu visokim rezultatom i lepim golovima. Mislim da je ekipa uradila jedan veliki posao posebno posle poraza koji smo doživeli na Banovom brdu sa Čukaričkim", rekao je Zdjelar za sajt kluba.

Fudbaleri Partizana pobedili su danas na svom terenu Vojvodinu sa 4:0, u utakmici 15. kola Super lige golovima dvostrukog strelca Bibrasa Natha, Saše Zdjelara i Umara Sadika. Crno-beli su odigrali dobru utakmicu, posle poraza u sredu od Čukaričkog (1:2) u poslednjim trenucima utakmice.

"Koliko sve to bio fudbal i sa neke strane je ljudski kada kiksnete, kada ste u Partizanu svi znamo da se to ne prašta i da se zahteva i očekuje samo pobeda. I dok bi možda neka ekipa pala posle svega, mi smo još jednom pokazali da znamo u najtežim situacijama i pod ogromnim pritiskom da se izdignemo i pokažemo karakter kao danas", naveo je Zdjelar.

Partizan će u četvrtak igrati na Old Trafordu protiv Mančester junajteda, u Ligi Evropa.

"Ova utakmica i konačan rezultat nam je pomogao da se vratimo psihički i spremimo za utakmicu sa Mančesterom", dodao je Zdjelar.

(Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track