POBESNELA TORCIDA POSTROJILA CELU EKIPU: Navijači Hajduka usred Zagreba pretili fudbalerima batinama, a onda žestoko izvređali trenera svog kluba
Foto: Dado Đilas

HAOS U SPLITSKOM KLUBU

POBESNELA TORCIDA POSTROJILA CELU EKIPU: Navijači Hajduka usred Zagreba pretili fudbalerima batinama, a onda žestoko izvređali trenera svog kluba

Fudbal -

Navijači Hajduka "postrojili" su fudbalere splitskog kluba posle drugog poraza od Gorice u samo tri dana.

Hajduk je u sredu u Kupu, a onda i u subotu u prvenstvu kao gost u Zagrebu izgubio od Gorice (2:1) i izgubio korak za vodećim Dinamom.

Kada je jučerašnji meč završen, fudbaleri Hajduka su, onako očajni, popadali po travi, a kada su želeli da napuste teren, jedan od vođa "Torcide" ih je uz pomoć megafona pozvao da priđu tribini.

Svi do jednog su se odazvali pozivu navijača, a onda je usledio rafal kritika, zatim i opasne pretnje.

"Sram vas bilo. Vi ste najgora ekipa koja je nosila ovaj dres. Tri dana ste ždrali i pili u Zagrebu, a bilo vas je strah da se vratite u Split. Nikad nismo tako rano iz Kupa ispali i onda opet izgubite tri dana kasnije. Mi tu bez posla ostajemo zbog vas, a vi ovako. Bolje vam je da ne stajete nigde na putu do Splita jer ćemo vas uloviti, a onda će biti batina. Svi ćete dobiti batine. Gubite tu od nekih pijanih Zagoraca", urlao je navijač koji je pritom pogrešio i zamenio Turopolje i Zagorje.

"A gde vam je onaj trener, đubre, kukavica? 'Ajdete po njega"...

Igrači su ćutke otišli u svlačionicu, a trener Damir Burić se nije pojavio.

(Index.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track