NAGRADA ZA NAJBOLJEG: Nemanji Kojiću uručena nagrada za najlepši gol 12. kola Superlige! (VIDEO)
Foto: FSS

SJAJNO!

NAGRADA ZA NAJBOLJEG: Nemanji Kojiću uručena nagrada za najlepši gol 12. kola Superlige! (VIDEO)

Fudbal -

Fudbaler Napretka Nemanja Kojic proglasen je u anketi FSS za strelca najlepseg gola 12. kola Ling Long Super lige Srbije. Tim povodom, njemu je uoci prvenstvene utakmice protiv Spartaka, urucen prigodan poklon, najnoviji model rucnog sata G-shock.

Iskusni napadac se prilikom dodele nagrade, na trenutak stavio u ulogu komentatora i u juzno-americkom stilu prokomentarisao jednu od najlepsih akcija u dosadasnjem delu sezone:

"Ivanovic do Kojica, ponovo Ivanovic, odlican dupli pas sa Kojicem, fantastican udarac i... gooool, gol, gol, gol" - nasalio se Kojic i nastavio - "Zaista je to bila izvrsna akcija kompletnog napadackog reda. Namestilo se da meni pripadne najsladji deo posla. Nisam slavio gol jer oduvek imam respekt prema svim klubovima za koje sam nastupao tokom karijere, pa tako i prema Radnickom. Svuda sam davao maksimum i prilikom odlaska, sirom ostavljao otvorena vrata. Hvala Fudbalskom savezu Srbije na ovom predivnom poklonu, sat je bas po mom ukusu i nosicu ga sa zadovoljstvom. Golovi su moja profesija i nije iskljuceno da se jos neki put nadjem u konkurenciji za ovo laskavo priznanje".

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track