NE PLAŠIMO SE MANČESTERA! Vladimir Stojković se vraća na Ostrvo sa Partizanom i sa nikada većim samopouzdanjem!
Foto: Starsport@

crno na belo!

NE PLAŠIMO SE MANČESTERA! Vladimir Stojković se vraća na Ostrvo sa Partizanom i sa nikada većim samopouzdanjem!

Fudbal -

Vreme za revanš!!! U Beogradu nije pobedio bolji tim na terenu, podseća iskusni čuvar i najavljuje da će Partizan u četvrtak uveče na Old Trafordu pokazati da može da igra sa svima

Čuveni „teatar snova“ u Mančesteru može da bude mesto ostvarenja snova navijača Partizana! Ako crno-beli ponove igru iz Beograda, teško da će se slavni Junajted opet provući kao što je to bio slučaj u Humskoj!

Vreme je da fudbaleri Partizana ispišu zlatnu stranicu u bogatoj istoriji. Trenutak za meč protiv „crvenih đavola“ je idealan. Crno-beli igraju sjajno, velikan iz Engleske posrće. UEFA je poslala TV ekipu u Beograd kako bi predstavili Partizan evropskoj fudbalskoj javnosti. Reč su imali Savo Milošević i Vladimir Stojković.

Iskusni golman označio je upravo trenera kao ključnog za dobre rezultate na startu sezone.

- Otkako je šef stigao, ambijent je sjajan. Svi momci su srećni i zadovoljni, vidi se da je u timu porodična atmosfera, što se prenosi na igru. Ni u jednom drugom klubu nisam osetio takvu povezanost kao ovde, na treninzima i sastancima, u svakom momentu...

Partizan je bio daleko bolji tim od Mančestera u prvom meču, ali je sreća bila uz Engleze, koji su slavili sa 1:0.

foto: Starsport@

- Eto, dešava se u fudbalu da ne pobedi uvek bolji tim. Verovatno će doći trenuci kad ćemo se suočiti s boljim od sebe, ali to je takmičenje i najbolji način da se razvijamo i napredujemo. Nemamo strah ni od koga. Samo želimo da nastavimo da rastemo - jasan je Stojković, koji je na Ostrvu branio za Vigan i Notingem forest.

Partizanov adut u Mančesteru

NATHO: IGRAĆEMO NAŠU IGRU NA OLD TRAFORDU!

Bibras Natho odigrao je mnogo velikih mečeva u karijeri, a ta kolekcija će biti brojnija od četvrtka.

- Idemo u Mančester da igramo našu igru, da budemo maksimalno koncentrisani. Svi igrači moraju da bude svesni, a znam da jesu, da u ovoj utakmici svako mora da bude najbolji do sada. Znam koliko svi želimo da nastavimo s dobrim rezultatima u Evropi. Sve ćemo učiniti da prođemo grupu - poručio je Natho.

(Kurir.rs / Miloš Bjelinić / Foto:Starsport@)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track