OVO NIKADA NISAM DOŽIVEO, NIJE MOGUĆE OVAKO IGRATI! Dušan Tadić POLUDEO posle remija u Londonu: Sudije su nam uništile takmičenje!
Foto: Profimedia

LIGA ŠAMPIONA

OVO NIKADA NISAM DOŽIVEO, NIJE MOGUĆE OVAKO IGRATI! Dušan Tadić POLUDEO posle remija u Londonu: Sudije su nam uništile takmičenje!

Fudbal -

Fudbaleri Čelsija i Ajaksa, čiji je kapiten Dušan Tadić, odigrali su spektakularan meč remijem 4:4 u Londonu, u 4. kolu H grupe Lige šampiona.

Ajaks je na startu drugog dela imao visokih 4:1, uz dva autogola Tamija Abrahama i golmana Kepe Arizabalage, ali je Čelsi za samo pola sata uspeo da stigne, a onda i preokrene, s tim da je VAR poništio peti pogodak, a drugi Sezara Aspilikuete.

Kvota da će Marko Marin na preostale tri utakmice Zvezde u grupi Lige šampiona postići bar jedan gol je 4,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za učešće Zvezde u Ligi šampiona.

Na kraju ekipa iz Amsterdama, za koju je Tadić odigrao ceo meč, poslednjih 25 minuta bila je čak sa dva igrača manje zbog isključenja Danija Blinda i Džoela Veltmana, što je domaćin iskoristio.

Posle meča, fudbaler Srbije Dušan Tadić nije moga da sakrije emocije, pa je veoma burno prokomentarisao glavnog arbitra meča, Italijana Đanluku Rokija.

- Moramo da budemo besni zbog ovoga. Nije moguće da nam bilo ko na ovakav način uništava naše takmičenje. Sve smo držali pod kontrolom. Prosto ne razumem da nam u jednom napadu dosudi dva crvena kartona. Ne razumem - poručio je Tadić.

Potvrdio je reprezentativac Srbije da ovakvu utakmicu nije do sada doživeo i tvrdi da je Ajaks zaslužio pobedu.

- Da li sam ovo nekada doživeo? Ne, nikada. Moram još da pogledam obe situacije, ali ne mogu da se složim sa dva crvena kartona u jednoj akciji. Posle toga je utakmica dobila sasvim drugačiji tok. Možemo da budemo ponosni na sebe. Fudbal prosto nije moguće igrati sa devetoricom. Imali smo sve u svojim rukama, bili smo mnogo bolji. Trebalo je da pobedimo večeras - zaključio je Dušan.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track