AKO NAVIJAČI LAŽU, STATISTIKA NE LAŽE! Tadić odigrao NAJGORU utakmicu od kada nosi dres Ajaksa!
Foto: Profimedia

govor brojki!

AKO NAVIJAČI LAŽU, STATISTIKA NE LAŽE! Tadić odigrao NAJGORU utakmicu od kada nosi dres Ajaksa!

Fudbal -

Dušan Tadić reprezentativac Srbije i kapiten Ajaksa odigrao je protiv Čelsija statistički verovatno najgoru utakmicu od dolaska u taj klub.

On je je prema podacima specijalizovanog servisa Sofascore, imao najmanje dodira s loptom za 90 odigranih minuta u odnosu na sve prethodne mečeve koje je odigrao u dresu Ajaksa.

U Bundesligi Bajernu ne ide dobro, zato je i smenjen Niko Kovač, ali u Ligi šampiona ima devet bodova iz tri meča. I priliku da večeras (21.00) protiv Olimpijakosa overi plasman u osminu finala. Kec je 1,20, a tip iz keca u kec, uz bar tri gola ukupno (1-1&3+) 1,62. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Bajern - Olimpijakos.

Tadić je imao posed lopte u samo 35 navrata, uspeo je da uputi samo jedan udarac ka golu Čelsija, ali nije naveo čuvara mreže londonske ekipe Kepu Arizabalagu da reaguje.

Ofanzivni fudbaler je imao samo jedan uspešan dribling, a u odnosu na čuvare je imao 35 odsto uspešnosti u duelima.

Sofascore navodi i da su fudbaleri Čelsija napravili dva prekršaja nad Tadićem, a konačna ocena za njega u ovoj utakmici je bila 6,5.

foto: Soffascore

Spektakularni duel između holandskog i engleskog tima završen je rezultatom 4:4.

Ajaks je vodio 4:1,ali je tada na scenu stupio italijanski arbitar Đanluka Roki, koji je pri rezultatu 2:4 isključio dva igrača "kopljanika", što je Čelsi iskoristio i došao do boda, a lako je mogao i do sva tri.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track