MENADŽER FULAMA ODUŠEVLJEN SRBINOM: Životinja je ovaj naš Mitar!
Foto: EPA, AP

U transu

MENADŽER FULAMA ODUŠEVLJEN SRBINOM: Životinja je ovaj naš Mitar!

Fudbal -

Prešao igricu Posle njegovog novog gola, 12. u ovoj sezoni Čempionšipa, jasan je zaključak - Aleksandar Mitrović je prevazišao Drugu ligu Engleske

Aleksandar Mitrović daleko je iznad nivoa Čempionšipa i to dokazuje iz vikenda u vikend! Srbin je najbolji strelac ovog takmičenja, najskuplji fudbaler, prva zvezda, ali opšti je utisak da Mitar može i daleko više.

Ne smiruje se

Dok ne napravi stepenicu više, srpski as će nastaviti da trpa mreže rivala u Drugoj ligi Engleske. Trenutno je na brojci od 12 golova u sezoni i po tome je najbolji strelac takmičenja, ali i bolji od svih napadača u Premijer ligi. Menadžer Fulama ne krije oduševljenje kakvog igrača ima u timu.

- Mitrović je prava životinja! Pa on se ne smiruje, stalno juri za loptom i igračima. Kada neko ima toliku glad, golovi dolaze sami po sebi - pričao je Skot Parker posle meča u kojem je Fulam pobedio Birmingem sa 1:0 golom Mitrovića.

Smederevac uživa veliko poštovanje navijača, uprave i saigrača.

- Na njega se svi ugledaju! On je naš talisman. Sjajno se nosi sa ogromnim pritiskom i mnogo daje za tim. A najbolje od svega, njegov potencijal je još veći od trenutnog. Može još više - biranim rečima je završio priču Parker.

Pravi trenutak

Čini se da je zaista pravi momenat da Mitar nastavi karijeru u daleko većem klubu. Kvalitet za to očigledno poseduje, pa je samo pitanje koji klub je spreman da duboko zavuče ruku u džep i plati Fulamu. Procenjuje se da obeštećenje neće biti manje od 30 miliona evra.

Pokazao kakva je ljudina MALIŠANU DAO TRENERKU JER MU JE BILO HLADNO!

Kakav car je Aleksandar Mitrović. Srpski fudbaler oduševio je sve gestom koji govori o kakvom čoveku se radi. Naime, fudbaleri su pre meča Birmingem - Fulam na teren izašli u društvu mališana. Hladno vreme na Ostrvu očigledno je prodrmalo mališu koga je Mitar držao za ruku, a kada je to srpski as video, skinuo je svoju trenerku i dao mu da je obuče.

Primera radi, njegovi saigrači nisu postupili isto...

(Kurir.rs / Foto: EPA / AP)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track