MIHAJLOVIĆ TELEFONIRAO IBRAHIMOVIĆU: Siniša zvao Zlatana u Bolonju! Usledio je neočekivani odgovor Šveđanina! (FOTO)
Foto: Profimedia

Potencijalna bomba

MIHAJLOVIĆ TELEFONIRAO IBRAHIMOVIĆU: Siniša zvao Zlatana u Bolonju! Usledio je neočekivani odgovor Šveđanina! (FOTO)

Fudbal -

Trener Bolonje Siniša Mihajlović telefonirao je u četvrtak Zlatanu Ibrahimoviću kako bi ga ubedio da se preseli u ovaj klub.

Kako prenose Italijanski mediji, Ibrahimović, koji je i ranije rekao da bi zbog prijateljstva sa Mihom rado došao, ponovio je da mu je Bolonja prioritet.

Ibrahimoviću ugovor sa LA Galaksijem ističe u januaru, a već je završio sezonu u Los Anđelesu pošto njegov klub nije uspeo daleko da dogura u plej-ofu.

foto: EPA

"Korijere delo sport" navodi da se Mino Rajola, agent Zlatana Ibrahimovića, nedavno čuo sa sportskim direktorom Bolonje Valterom Sabatinijem, i da je i u tom razgovoru izražen stav da bi Šveđanin rado došao u Bolonju.

Sa druge strane, čelnil kluba je izjavio da imaju novca da ispune zahteve 38-godišnjeg napadača.

Mnogo toga u realizaciji ovog transfera će zavisiti od zdravstvenog stanja Siniše Mihajlovića. Srbin je pre dva dana počeo treći, najvažniji i najteži ciklus hemoterapije, nakon što je organizam dobro reagovao na prva dva tretmana u lečenju od leukemije.

foto: AP/Rebekah Welch, AP/Marco Vasini

Bolonja nije jedini klub koji se dovodi u vezu sa Ibrahimovićem. Samo u Italiji se pominju imena Milana i Napolija, pored španskih i argentinskih klubova, koji bi rado videli Šveđanina u svojim redovima.

Ipak, možda presudno u njegovoj odluci bude prijateljstvo sa Sinišom Mihajlovićem.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja