FUDBALER IZ AFRIKE TEŠKO OPTUŽIO BIVŠEG SELEKTORA ORLOVA: Muslin mi je tražio 2.500 dolara da bih igrao! Evo kako mu je Srbin odgovorio
Foto: Starsport©

NIJE PRVI PUT...

FUDBALER IZ AFRIKE TEŠKO OPTUŽIO BIVŠEG SELEKTORA ORLOVA: Muslin mi je tražio 2.500 dolara da bih igrao! Evo kako mu je Srbin odgovorio

Fudbal -

Bivši fudbaler iz Malavija Iso Kanjenda optužio je srpskog trenera Slavoljuba Muslina da mu je tražio novac kako bi ga uvrstio u tim.

Kanjenda optužuje Muslina za dane kada su obojica bili pod ugovorom sa moskovskom Lokomotivom.

"Muslin mi je rekao: 'Ako želiš da igraš u Lokomotivi, moraš da platiš", rekao je Kanjenda za ruski Championat.com.

Afrikanac je izneo i cifru koju mu je bivši selektor Srbije tražio.

"Svakog meseca 2.500 evra. Odmah sam odbio. Ne mogu da igram tako. Ako treba, vratiću se u Rostov, nema problema. U Lokomotovi su doduše bile visoke plate, ali ja nisam mnogo zaradio pošto sam tamo proveo samo šest meseci", dodao je Kanjenda.

Muslin je odmah odgovorio Kanjendi.

"Kada sam bio u Lokomotivi, Kanjenda nije igrao tamo. Nikada ga nisam video u životu, ne znam zašto to govori. Čak nisam ni znao da je on igrao za Lokomotivu. U Lokomotivi sam zarađivao 100.000 dolara mesečno, zašto bih od bilo koga tražio 2.500 dolara?", izjavio je Muslin.

Inače, Muslina je svojevremeno za iznudu optužio i Oleg Samsonov, sa kojim je sarađivao u Krasnodaru. Samsonov je tvrdio da mu je Srbin tražio 20 odsto od zarade da bi igrao, što je Muslin tada oštro demantovao i najavio tužbu protiv svog bivšeg igrača.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track