Najnovije vesti

ODGOVORIO NA OPTUŽBE! MUSLIN ZA KURIR: Ja tražio pare od igrača? Vidimo se na sudu
Foto: @starsport

Bivši selektor Srbije na udaru

ODGOVORIO NA OPTUŽBE! MUSLIN ZA KURIR: Ja tražio pare od igrača? Vidimo se na sudu

Fudbal

Afera... Fudbaler iz Malavija optužio srpskog trenera da mu je pre 13 godina tražio 2.500 dolara da bi igrao u Lokomotivi iz Moskve, a naš stručnjak uz jasnu poruku bivšem igraču demantuje taj slučaj
 

Ruski mediji opet su objavili optužujuću priču o Slavoljubu Muslinu po kojoj je bivši selektor Srbije tražio novac od igrača da bi oni igrali u njegovoj ekipi. Muslin u izjavi za Kurir kaže da će fudbaler iz Malavija Isa Kaneda dobiti priliku da na sudu dokaže sve što je rekao o plaćanju 2.500 dolara u zamenu za mesto u timu moskovske Lokomotive.

- Ići ćemo na sud, pa će taj čovek, koga u životu nisam sreo, dobiti priliku da dokaže gde smo se videli i kako sam mu ja to tražio 2.500 evra da bi igrao u Lokomotivi. Taj Kaneda, kad sam preuzeo ekipu, nije bio njen član. Uopšte mi nije jasan njegov motiv za ovakve optužbe - rekao je Muslin.

Osim Kanede, koji je pričao o dešavanjima iz 2006. godine, izvađena je iz naftalina i nešto „svežija“ priča ruskog igrača Olega Samsonova iz perioda kada je s Muslinom branio boje Krasnodara. Samsonov je svojevremeno izjavio da je čuo da su njegovi saigrači plaćali Muslinu mesto u timu.

- Samsonov je bio moj igrač sve do momenta kada sam procenio da imam bolje rešenje na njegovoj poziciji. Onda je on ispao i odlučio da mi se sveti na ovaj način, naravno, bez ijednog dokaza.

Menadžer veruje u čast trenera

JOKSIMOVIĆ: MA TO JE LAŽ

Čovek koji je odveo Slavoljuba Muslina u Lokomotivu, poznati srpski menadžer Dejan Joksimović, kaže da svako ko sumnja u ljudske kvalitete poznatog trenera treba onda bar logično da razmisli pre nego što poveruje lažima:

- Kako je moguće da neko ko zarađuje 800.000 dolara po sezoni traži od igrača, koji zarađuje od 300.000 do 1.000.000 dolara, da mu plati 2.500 dolara da bi igrao? Taj scenario nije moguć sve i da se radi o 50.000 evra. Da li možete da zamislite Baneta Ivanovića da je plaćao Muslinu kada ga je ovaj doveo u Lokomotivu?

Kurir / Dejan Petković

Foto: @starsport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...