OPŠTA TUČA FUDBALERA U GORNJEM MILANOVCU: Igrač Metalca gurnuo protivnika, pa nokautirao golmana, a onda je nastao TOTALNI HAOS (VIDEO)
Foto: Printscreen

NA KRAJU POBEDILI SA 2 IGRAČA MANJE

OPŠTA TUČA FUDBALERA U GORNJEM MILANOVCU: Igrač Metalca gurnuo protivnika, pa nokautirao golmana, a onda je nastao TOTALNI HAOS (VIDEO)

Fudbal -

Novi haos na prvoligaškim terenima! Ovaj put opšta tuča...

Do žestokog okršaja fudbalera došlo je u finišu utakmice 19. kola između Metalca i vranjanskog Dinama u Gornjem Milanovcu.

Gosti su u 88. minutu izjednačili na 2:2 i tada je počela da se oseća nervoza po celom terenu.

Nedugo zatim to je eskaliralo kada je fudbaler Metalca Milan Jokić prvo gurnuo protivničkog igrača, a onda glavom udario i golmana Popovića. To je bio okidač za obe ekipe da jurnu ka epicentru haosa.

Srbija U21 - Estonija U21

Opis: Mlada reprezentacija Srbije je u takvoj situaciji da do kraja kvalifikacija za EP mora da pobeđuje, prvo danas (19.00) u Nišu protiv slabašne Estonije. Kvota da će Orlići slaviti bez primljenog gola (Sigurna pobeda) je 1,52. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za duel mladih selekcija Srbije i Estonije.

Kada se opšta tuča smirila, sudija je crvene kartone pokazao Jokiću i njegovom ratobornom saigraču Dejanu Koraksiću, kao i jednom članu stručnog štaba Metalca.

Iako sa dvojicom igrača manje, Metalac je u poslednjim trenucima uspeo da dođe do pobede - 3:2.

(Kurir sport)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track