Najnovije vesti

ŽIVEO JE BAJKU, A ONDA SE SVE OKRENULO: Ovaj Crnogorac je zbog ljubavi napustio kuću i odbio velike pare zbog NJE, ali..
Foto: Printscreen

strašno

ŽIVEO JE BAJKU, A ONDA SE SVE OKRENULO: Ovaj Crnogorac je zbog ljubavi napustio kuću i odbio velike pare zbog NJE, ali..

Fudbal

Crnogorski fudbaler Ilija Spasojević jedan je od najvećih zvezda fudbalske lige Indonezije, ali sada se našao u centru javnosti zbog velike tragedije. 

Naime, Spasojevićeva supruga Leti preminula jutros posle kraće i teške bolesti. Indonežanka je u bolnicu došla pre nekoliko dana s plućnom infekcijom i činilo se da će sve biti u redu. Ipak, lekari nisu uspeli da je spasu i jutros su potvrdili da je Leti preminula. 

Ilija i Leti su živeli u srećnom braku.

Kolika je to ljubav bila najbolje govori činjenica da Spasojević ni za mnogo veće pare nije želeo da napusti ovu državu i ovu ligu, čak je zbog supruge odučio da zaigra za reprezentaciju Indonezije čiji je državljanin nedavno i dobio. 

Sve je izgledalo kao bajka, sve je bilo super, Spasojević je bio prva zvezda ove lige, možda i najbolji igrač ove repreznetacije, ali onda je usledila ova tragedija koja ga je sigurno veoma potresla. 

Ilija je sa pokojnom Leti imao dvoje male dece Dragana i Irinu, koji su neutešni posle ove velike tragedije. 

Ovaj 32-godišnji fudbaler rođen je u Baru, a karijeru je počeo u Vojvodini iz koje je na kraju prešao u Sutjesku iz Nikšića. Nakon nastupa u Crnog Gori, Srbiji i Grčkoj napravio je iznenađujući potez i odlučio je da odseli u Indoneziju gdje je postao zaista velika zvezda

Koliko je Spasojević popularan u ovoj zemlji najbolje govori činejnica da je udarna vest u svim vestima bila tragična smrt njegove supruge. 

Kurir sport 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...