HUMANOST CRVENO-BELIH: Delije prikupile 929.000 dinara za Dečiju kliniku u Nišu!
Foto: Starsport©

BRAVO

HUMANOST CRVENO-BELIH: Delije prikupile 929.000 dinara za Dečiju kliniku u Nišu!

Fudbal -

Fudbalski klub Crvena zvezda, u saradnji sa kompanijom Mocart, sa ponosom ističe da je na utakmici sa Mačvom prikupljeno još 101.000 dinara i da smo za sada sakupili čak 929.000 dinara za Kliniku za dečju hirurgiju i ortopediju u Nišu!

Akcija koju su zajedno pokrenuli FK Crvena zvezda i naš partner kompanija Mocart ima za cilj prikupljanje novca za kupovinu aparata za Dečju kliniku u Nišu. Akcija je pokrenuta na utakmici protiv Rada, a izuzetno smo srećni što je zaživela i nastavila se i na prvenstvenom susretu sa TSC-om, kao i na sinoćnoj utakmici Kupa Srbije protiv Mačve. Sinoć je na blagajnu stadiona „Rajko Mitić“ sa odigranim tiketom na kome je jedan od parova bio duel Crvena zvezda – Mačva došlo 202 ljudi, koji su preuzeli ulaznicu za zapadnu tribinu, a to znači da je prikupljeno još 101.000 dinara. Iako je bio radni dan, kao i hladno vreme, to nije sprečilo zvezdaše da dođu i daju doprinos humanitarnoj akciji.

Kada se doda 828.000 dinara sakupljenih na utakmici sa Radom i TSC-om dolazimo do cifre od 929.000 dinara. Zvezdaši, hvala vam!

Neka na sledećoj prvenstvenoj utakmici zapad bude ispunjen do poslednjeg mesta i da svima pokažemo veliko zvezdaško srce!

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track