ZVEZDA GOSTUJE RADNIČKOM Milojević: U Nišu nikad nije lako, Kosanović sjajno radi (FOTO)
Foto: Starsport©

SUPERLIGA SRBIJE

ZVEZDA GOSTUJE RADNIČKOM Milojević: U Nišu nikad nije lako, Kosanović sjajno radi (FOTO)

Fudbal -

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević izjavio je da očekuje težak derbi 17. kola Superlige protiv Radničkog u Nišu i poručio da neće kalkulisati sa tim, uprkos tome što već u utorak u Beograd stiže Bajern.

"Radnički je sjajna ekipa koja pretenduje na visok plasman i imaju za cilj izlazak u Evropu. Odlični su bili prošle godine, na početku ove sezone su imali probleme, ali su se popravili. Teško je gostovari Radničkom, imaju sjajnu publiku i uvek veliku podršku sa tribina. Njihov šef stručnog štaba Kosanović radi sjajan posao, iskusan je trener i ume da pripremi ekipu na pravi način. Siguran sam da će igrati čvrsto i agresivno, kao i da će biti zanimljiva utakmica", rekao je Milojević na konferenciji za medije.

foto: Starsport©

On je dodao da neće kalkulisati oko sastava tima.

"Ima dosta faktora koji utiču na to koje ću igrače da izaberem za utakmicu. Uvek razmišljamo o prvom narednom susretu i moram da naglasim da je nama prvenstvo prioritet. Nema potrebe da se ponavljam, ali svi znate da treba od osmorice da izaberem četvoricu stranaca i to mi pravi veliki problem. Teško je u takvoj situaciji pronaći kontinuitet i takmičarsku formu. Treba biti strpljiv sa svim igračima, a pogotovo sa strancima, zbog tog ograničenja. Jirku smo upravo zato i poslali u Radnički na pozajmicu, tamo je i Meleg, drago mi je što igraju", poručio je Milojević.

Utakmica između Radničkog i Crvene zvezde igra se sutra od 16 sati.

(Tanjug)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track