SVE JE JASNO, MORAMO DA POBEDIMO! Natko: AZ je trenutno bolji od Mančestera! (FOTO)
Foto: Starsport©

meč odluke

SVE JE JASNO, MORAMO DA POBEDIMO! Natko: AZ je trenutno bolji od Mančestera! (FOTO)

Fudbal -

Fudbaler Partizana Bibras Natko rekao je da njegovu ekipu čeka veoma teška utakmica u Holandiji, ali da veruje u dobar rezultat protiv AZ Alkmara, u petom kolu Lige Evrope.

"Očekuje nas izuzetno važna utakmica sa timom za koji čak mogu da kažem da je u ovom trenutku bolji od Mančester junajteda.Ono što nam ne ide na ruku je činjenica da smo svesni da moramo da pobedimo takvu ekipu da bismo imali šanse da se plasiramo u drugi deo takmičenja. Ipak, verujemo i nadamo se", rekao je Natko za klupski sajt.

foto: Starsport@

Fudbaleri Partizana igraju u četvrtak od 18.55 u Hagu protiv AZ Alkmara, utakmicu petog kola Grupe L u Ligi Evrope.

"Jasno je da moramo da pokažemo sve kvalitete koje posedujemo kao tim i uz to da budemo na najvišem nivou, jer je apsolutno jasno kakve pojedince i ekipu ima AZ Alkmar.Moramo podjednako da obratimo pažnju i na ofanzivne igrače, ali i na našu odbranu. Oba segmenta su važna i bez njih nema kompletne utakmice.U fudbalu je nekada odbrana najvažnija i mi moramo da zaustavimo njihove napadače. U svemu tome moramo i da damo gol i pobedimo", naveo je izraelski fudbaler.

foto: Starsport

Partizan je propustio priliku da sa igračem više savlada AZ u Beogradu, a protiv Mančester Junajteda je zaslužio makar bod, ali Natko ne očajava.

"Za nas je situacija jasna i teška, da bismo obezbedili proleće u Evropi, moramo da pobedimo obe utakmice.Sada o propuštenim šansama u Beogradu i rezultatu 2:2, igračem manje i isto takvom utakmicom sa Junajtedom koju smo mogli da pobedimo ne vredi da govorimo jer ništa ne možemo da promenimo.Biće izuzetno teško, ali se borimo do kraja", rekao je Natko.

U drugoj utakmici u toj grupi Astana će u četvrtak od 16.50 dočekati Mančester junajted.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track