DAJTE MAKSIMUM, NEMATE ČEGA DA SE PLAŠITE! Binić: Kad braniš svetinju, nije bitno koja je sila ispred tebe! (FOTO)
Foto: Dado Đilas

IMA SAVET ZA CRVENO-BELE

DAJTE MAKSIMUM, NEMATE ČEGA DA SE PLAŠITE! Binić: Kad braniš svetinju, nije bitno koja je sila ispred tebe! (FOTO)

Fudbal -

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Dragiša Binić je rekao da Bajern može da se pobedi samo ako se odigra maksimalno dobro.

Binić je bio deo tima crveno-belih koji su 1991. godine u dvomeču nadigrali Nemce i plasirali se u finale Kupa šampiona u kom su kasnije trijumfovali protiv Olimpika u Bariju.

On je rekao da je taj meč od pre 28 godina bio značajan za celu državu

"Bila je to vrlo bitna utakmica za Crvenu zvezdu, za ceo naš narod, za celu Jugoslaviju. Mi smo želeli pobedu, radili na tome, dali smo sve od sebe i to nam se vratilo kroz rezultat", izjavio je Binić za "Prva TV" dodavši da su za taj trijumf jednako bili bitni i "glava" i "noge"

foto: Printscreen

On je imao i savet kako izabranici trenera Vladana Milojevića treba da odigraju da bi ostvarili pobedu.

"Ovo je utakmica od velikog značaja. Iz kog razloga? Dva ili tri su razloga. Danas branimo svetinju, nije bitno kojoj sili se suprotstavljaš, važno je šta braniš. Igrači moraju da daju maksimum, tih 90 minuta da pokažu da u Srbiji postoji fudbal i da se još igra fudbal. Mislim da jedino tako možemo da postignemo dobar rezultat. Ako nemaš taj deo, a želiš da pobediš, neće ići. Momci igraju na svom terenu, pred publikom koja je možda i najbolja u Evropi, sve je na njihovoj strani. Samo da daju maksimum i ispoštuju što trener traži od njih", poručio je Binić.

foto: Profimedia

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track