LIGA EVROPE

MILOŠEVIĆ ANALIZIRAO ZVEZDIN DEBAKL: Da shvatimo neke stvari i da ne zatvaramo oči pred problemima (KURIR TV)

Fudbal -

Fudbaleri, stručni štab, uprava i prijatelji Partizana budni su od zore, jer su se na aerodromu “Nikola Tesla” okupili u 8 ujutru kako bi na vreme krenuli na gostovanje AZ Alkmaru.

Trener crno-belog tima Savo Milošević rekao je novinarima pred poletanje aviona šta ih čeka u Hagu, na meču 5. kola Lige Evrope.

Crno-beli moraju da pobede u četvrtak u 18.55 ako žele dalje, a pred polazak, tema bio je poraz Zvezde od Bajerna sa 6:0.

- Nemam puno toga da kažem, videli ste sami. To je realnost kad se srećemo sa najjačim evropskim ekipama. Nije lako... Daleko do toga da se radujem tuđoj nevolji, sinoć je bila zaista teška utakmica. Nije iznenađujuć rezultat, niti ga shvatam katastrofalno. Možda je dobro čak i za nas i za Zvezdu, i mi smo se susreli sa sličnim problemom u Mančesteru. Da shvatimo neke stvari i da ne zatvaramo oči pred problemima - rekao je Milošević.

foto: Starsport@

- Ovo moramo da koristimo da izvučemo pouke i budemo bolji. Jedino što mi se možda nije dopalo je energija igrača, tokom 90 minuta. Zvezda je prošle godine uvek imala energiju. Koji su razlozi, ne znam, ali verovatno je teško konstantno igrati ove utakmice, a držati energiju na maksimumu - zaključio je Milošević.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track