VUČIĆ O UČEŠĆU VEČITIH U EVROPSKIM TAKMIČENJIMA: Zvezda nije imala šansu da napravi šansu, Partizan je igrao izvanredno
Foto: Starsport©, Printskrin

PREDSEDNIK GOSTOVAO U JUTARNJEM PROGRAMU

VUČIĆ O UČEŠĆU VEČITIH U EVROPSKIM TAKMIČENJIMA: Zvezda nije imala šansu da napravi šansu, Partizan je igrao izvanredno

Fudbal -

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostujući u jutarnjem programu, između ostalog, dotakao se teme srpskog fudbala, Crvene zvezde i Partizana.

Predsednik se osvrnuo na kritike da je tek usvojeni budžet predizborni a ne razvojni, te da političari nauče nešto da govore i to stalno ponavljaju iako mi "naše prihode tumačimo veoma konzervativno".

"To vam je kao kad mladi igrač Zvezde nauči da posle utakmice izjavi kako nismo iskoristili svoje šanse a nismo imali ni šansu da stvorimo šansu", rekao je Vučić dodajući da je Partizan igrao odlično.

"Nismo imali šansu ni da napravimo šansu, za razliku od Partizana koji je igrao odlično do 80. minuta", rekao je Vučić, a onda se ubacio Sarapa sa komentarom: "Velika šteta", pa je predsednik nastavio:

"Velika šteta. Igrali su izvanredno. Nisam pratio sve, ali Partizan je igrao izvrsno do 80. minuta. Nažalost", rekao je Vučić i dodao:

foto: Printscreen Pink

"Ja sam to iskoristio (izjavu fudbalera Zvezde Njegoša Petrovića) kao metaforu, suština je u tome da političari kažu 'E, ovo je predizborni budžet'. I onda se pitate 'Šta je to predizborni?'. Ne razumem... I onda shvatite da ti ljudi pojma nemaju, da ne znaju ni šta bi vam rekli", rekao je Vučić u jutarnjem programu TV Pink.

(Kurir sport)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track