EVO ZAŠTO JE BAJERN KIDISAO: Bavarcima motiv za Zvezdu bilo 175.000 evra!
Foto: Starsport©

Lova, bato

EVO ZAŠTO JE BAJERN KIDISAO: Bavarcima motiv za Zvezdu bilo 175.000 evra!

Fudbal -

Mašinerija - Fudbaleri Bajerna imali ogromnu premiju s ciljem da postanu jedini nemački tim sa svim pobedama u grupnoj fazi Lige šampiona

Fudbaleri Bajerna imali su sportski, ali i još veći finansijski motiv da pobede Crvenu zvezdu u Beogradu.

Svaki od igrača koji je ušao na teren Marakane imao je zagarantovanu premiju od 175.000 evra!

Zato i ne čudi što su onako kidisali, čak i u sudijskoj nadoknadi kad je Korentin Toliso naterao Nemanju Milunovića i Miloša Degeneka na grešku, a onda postigao šesti pogodak za Bajern. Čelnici kluba iz Minhena obećali su svojim igračima istu premiju i u slučaju trijumfa protiv Totenhema na Alijanc areni 11. decembra. To praktično znači da će svaki igrač Bajerna koji bude akter utakmica protiv Crvene zvezde i Totenhema u slučaju dva trijumfa zaraditi ni manje ni više nego 350.000 evra!

Rukovodstvo i fudbaleri Bajerna postavili su sebi zadatak da grupnu fazu završe sa svim pobedama u grupi i tako postanu jedina ekipa iz Nemačke kojoj je to uspelo u Ligi šampiona. Bavarci žele da se upišu u istoriju nemačkog fudbala i zato nisu imali milosti prema Crvenoj zvezdi, kojoj sigurno pamte i poraz u polufinalu Kupa evropskih šampiona 1991. godine.

Lester verovatno igra trenutno najlepši fudbal u Premijer ligi, pa i šire, a danas (17.30) mu u goste stiže Everton koji se baš muči ove sezone. Kvota na keca je 1,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Lester - Everton.

(Ekipa kurira / Foto:Starsport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track