KOMŠIJE NE PRIDAJU ZNAČAJ ORLOVIMA: Hrvatski mediji RAVNODUŠNI zbog grupe sa Srbijom na EP! Englezi im u FOKUSU (FOTO)
Foto: Profimedia

ZANIMLJIVO

KOMŠIJE NE PRIDAJU ZNAČAJ ORLOVIMA: Hrvatski mediji RAVNODUŠNI zbog grupe sa Srbijom na EP! Englezi im u FOKUSU (FOTO)

Fudbal -

Fudbalska reprezentacija Srbije dobila je danas na žrebu u Bukureštu potencijalne rivale na Evropskom prvenstvu 2020. godine.

Pobednik baraža Lige nacija koji će igrati Srbija biće u Grupi D na kontinentalnom šampionatu sa Engleskom, Hrvatskom i Češkom. Utakmice Grupe D igraće se na stadionima Vembli u Londonu i Hempden park u Glazgovu. Srbija će prethodno igrati baraž Lige nacija za prolaz na Evropsko prvenstvo.Prvo će u polufinalu baraža gostovati Norveškoj u Oslu 26. marta, a četiri dana kasnije će, ako prodje, u Beogradu igrati protiv boljeg iz duela Škotske i Izraela.

Što se tiče potencijalne grupe za Orlove, možemo sa sigurnošću reći da je ovo grupa srmti s obzirom na to da su Englezi ekipa koja je najbolje odigrala kvalifikacije, dok su Hrvati prošlogodišnji vicešampioni sveta. Podsetimo, ''kockasti'' su u finalu Mundijala u Rusiji doživeli poraz od Francuza sa ubedljivih 4:2.

Vest o potencijalnoj grupi na EP sve u Srbiji je praktično zaledila, s obzirom na ozbiljnost protivnika, dok su susedi najviše pažnje posvetili Englezima. Zanimljiva je činjenica da su Srbiju stavili tek u drugi plan, tačnije da su naglasili činjenicu da su im ''Orlovi'' tek potencijalni protivnici.

foto: Printscreen
foto: Printscreen

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track