LAKO JE POBEDITI VOŽDOVAC, KAKO NA OLIMPIJAKOS?! U Superligi leči rane iz lige šampiona
Foto: Crvenazvezdafk.com

ZVEZDA

LAKO JE POBEDITI VOŽDOVAC, KAKO NA OLIMPIJAKOS?! U Superligi leči rane iz lige šampiona

Fudbal -

Trijumf od 2:0 nam vraća samopouzdanje pred poslednju utakmicu u Ligi šampiona, nadam se ne i poslednju u Evropi, kaže Ben.

Fudbaleri Crvene zvezde upisali su 15. pobedu u prvenstvu Srbije trijumfom nad Voždovcem 2:0 (0:0). Crveno-beli su tokom celog meča bili daleko bolji i ubedljiviji rival, ali je senku na trijumf bacio prvi pogodak koji je postigao Marko Marin iz ofsajd pozicije. Pobedu je na kraju utakmice potvrdio El Fardu Ben.

Crvena zvezda je u svom posedu imala loptu 63 odsto, uputila je 22 šuta na gol, a protivnik samo tri, od toga je devet išlo u okvir gola, a 13 van njega. Crveno-beli su izveli 12 kornera, a Voždovac četiri, međutim, završni udarac ponovo je bio najveći problem za prvaka Srbije.

- Ostvarili smo značajnu pobedu koja nam vraća samopouzdanje pred finiš sezone. Nije nam bilo lako posle poraza od Bajerna i zato sam srećan zbog reakcije tima. Stvorili smo brojne prilike, postigli samo dva gola. Potvrdili smo da smo i dalje veliki tim, superioran u ligi i da imamo pravi karakter - istakao je Ben.

Nema mnogo odmora za Crvenu zvezdu, pošto već u sredu od 15 časova u Lučanima igraju meč protiv Mladosti. Da li je Zvezda izlečila rane iz Lige šampiona, ostaje da se vidi.

(Kurir.rs / A. R. / Foto:Crvenazvezdafk.com)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track