Najnovije vesti

NEVEROVATNO PRIZNANJE ZA SRBINA: Naklon do poda majstore, Mihajlović postaje počasni građanin Bolonje! (FOTO)
Foto: Profimedia

kakva čast

NEVEROVATNO PRIZNANJE ZA SRBINA: Naklon do poda majstore, Mihajlović postaje počasni građanin Bolonje! (FOTO)

Fudbal

Siniša Mihajlović će narednog ponedeljka postati počasni građanin Bolonje.

Ovu inicijativu  pokrenuo je Đan Marko De Bjaze, predsednik nevladine organizacije "Bolonja zajedno", a podržali su je članovi lokalnog parlamenta, pa će na narednoj sednici biti ozvaničena.

"Sinišina borba i poruka 'ja nisam heroj, već samo čovek', pogodile su sve i najbolje govore o njemu", rekao je De Bjaze.

"Mihajlović je izabrao naš grad za mesto u kojem će raditi, ali i boriti se i odakle će poslati poruku svetu, a Bolonja će ga zbog toga prihvatiti kao sina", rekao je gradonačelnik Virđinio Merola.

Podsetimo, Mihajlović je u julu objavio da boluje od leukemije, a nedavno se sa lepim vestima, posle tri faze lečenja, obratio javnosti.

Tom prilikom Mihajlović je istakao da borba ide u pozitivnom smeru i da se vraća fudbalu.Proslavljeni srpski fudbalski reprentativac  je na ovaj način dobio jedno od najvećih priznanja i pokazao koliko poštovanje uvažava u italiji.

Zanimljivo, Bolonja je drugi grad u kojem će steći titulu počasnog građanina jer mu je istu čast ukazao Novi Sad 2006. godine.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...