NISAM VIDOVIT, NISAM ŠAMAN: Originalna izjava potencijalnog naslednika Vladana Milojevića na klupi Crvene zvezde
Foto: Starsport©

MOŽE DA BUDE, A NE MORA DA ZNAČI

NISAM VIDOVIT, NISAM ŠAMAN: Originalna izjava potencijalnog naslednika Vladana Milojevića na klupi Crvene zvezde

Fudbal -

Aleksandar Veselinović beleži sjajne rezultate sa Čukaričkim, pa ne čudi što ga mediji "promovišu" u naslednika Vladana Milojevića na klupi Crvene zvezde.

O Milojevićevom mogućem odlasku sa "Marakane" u januaru se uveliko piše, a kao potencijalna zamena pominje se Veselinović.

Zvezda će danas (15.00) u Lučanima pokušati sedam bodova prednosti nad drugoplasiranom Vojvodinom, a zanimljivo je da je na prethodnom meču ova dva tima u Lučanima bilo 0:0. Sada je kvota na iks 6,50, dvojka je 1,25, a kec 10! Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mladost Lučani - Crvena zvezda.

Šef struke Čukaričkog je imao originalan odgovor na pitanje da li će preuzeti crveno-bele.

"Sve što mogu da kažem je da sam vezan za Čukarički. U septembru smo, u dogovoru sa predsednikom kluba, moj stručni štab i ja produžili ugovor na četiri godine i sve naše profesionalne ambicije trenutno su vezane za Čukarički. Šta će biti u budućnosti, što kažu Rusi, ja nisam šaman, vidovit, da znam kuda će nas voditi putevi budućnosti', ali zaista moramo pošteno da izvršavamo obaveze u klubu u kom smo trenutno", rekao je Veselinović za "Elta HD".

(Kurir sport)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track