DA LI JE NEKO VIDEO NEJMARA? Zvezda Parižana na trening došao maskiran kao NINDŽA (VIDEO)
Foto: Printscreen

hladnoća

DA LI JE NEKO VIDEO NEJMARA? Zvezda Parižana na trening došao maskiran kao NINDŽA (VIDEO)

Fudbal -

Fudbaleri PSŽ u sredu u poslednjem kolu grupne faze Lige šampiona dočekuju Galatasaraj u utakmici koja za "svece" nema takmičarski značaj.

Na treningu pred ovu utakmicu posebno je bio zanimljiv stajling zvezde Parižana Nejmara.

On se na treningu pojavio skroz prekrivene galve, i samo su mu se oči videle, u Parizu je tog dana temperatura iznosila 7 stepeni dok se u vreme održavanja treninga spustila i magla koja je otežavala rad na terenu, a očigledno da ovakvo vreme ni malo ne odgovara Brazilcu.

Salcburg - Liverpul Može li Salcburg da napravi veliko iznenađenje večeras (18.55) i izbaci šampiona Evrope iz Lige šampiona? Za to mu je potrebna pobeda nad Liverpulom od dva gola razlike, pod pretpostavkom da će Napoli pobediti Genk. Crveni odgovara i iks. Kvota na keca je 3,90 (a na Hendikep pobedu koja garantuje Salcburgu prolazak je 7,00), iks je 3,90, a dvojka 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Salcburg - Liverpul.

Francuski prvak je pre ove utakmice već obezbedio prvo mesto pred osminu finala , dok bi gosti pobedom mogli da se domognu treće pozicije i nokaut faze Lige Evrope.

Trener Tomas Tuhel će u duelu sa turskim šampionom moći da eksperimentiše, a sudeći po snimcima iz Pariza ovih dana mu zbog nepovoljnih vremenskih uslova nije lako da na treninzima sve zamisli sprovede u delo.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track